K-pop a marihuana

Čtenáře zaujal tento článek, publikovaný na facebookových stránkách Korejského deníku. Jde o volný překlad textu z Korea Times 

Pokud jste někdy slyšeli pojem K-Pop, nejste ještě mrtví, a jestli ho aktivně posloucháte, jste buď fanoušek, nebo masochista. Vzhledem k tomu, že posluchačů žíznících po tomto stylu není málo, mnozí se skládáním K-popu živí.Jedním z nich je i sedmadvacetiletý Čong IIhun z korejské skupiny BTOB. Bohužel pro něj mu došla tolik potřebná inspirace, a tak ji začal hledat. A ejhle: našel ji v marihuaně, která je ovšem v Jižní Koreji zakázaná.

 

Skladatel byl v dubnu tohoto roku obžalován, neb marihuanu spotřeboval v hodnotě 133 milionů wonů (kolem 2, 5 milionů korun), a tu si koupil během tří let při 161 příležitostech. I když mladý perspektivní skladatel nakupoval zboží chytře přes dark web a platil kryptoměnou, soud mu stanovil výši pokuty 133 milionů wonů a poslal ho na dva roky za mříže.Idol zástupů mladých žen a mužů se ovšem zachoval jako pravý muž a spolu s dalším obviněným se nechal slyšet, že si za své nevhodné hledání inspirace trest zaslouží. Pozn. redakce: článek psal žák deváté třídy místo luxování.

Autor: Eva Zverinova | neděle 20.6.2021 8:38 | karma článku: 5,92 | přečteno: 267x
  • Další články autora

Eva Zverinova

Korejský deník, sobota 29.5.2021

31.5.2021 v 21:51 | Karma: 6,53