Tipy, jak získat muže snů

Se zvědavostí, co se dozvím, jsem rukou třesoucí se vzrušením rozklikávala článek: „Tipy, jak získat muže svých snů. Buďte vždy připravená okouzlit toho pravého!” Konečně návod, jak na to.

První tip zněl: nemůžete být bez černých pouzdrových šatů, černých lodiček na vysokém podpatku a značkové kabelky. Začala jsem přemýšlet, co si počne žena, která má nějaké to kilo navíc. Vzhledem k tomu, že přebytečnými kily trpí více než polovina populace, je velká pravděpodobnost, že hledat muže svých snů bude právě ona. Pouzdrové šaty nevypadají zrovna sexy a přitažlivě na někom, komu se pod prsy rozlévá několik dalších řad ňader či žaludků.

Klikla jsem na další foto. Snad uvidím něco pro normální ženy.

Druhý tip bylo totéž, ovšem v barvě červené. Co černá zakryje, červená zvýrazní. Vím o čem mluvím. Červenou miluji.

Ani ostatní tipy, neboli outfity, jak je nazývali, nebyly jiné.

Od krátkých minišorteček (omlouvám se za zdrobnělinu, ale něco, co zakrývá jen půlku půlek, nedokážu jinak pojmenovat) a tílka do půli břicha, k leginám a tričku, dlouhému pro změnu až k pupíku. Na posledním místě byly, dle jejich mínění, úplně jednoduché černé bikiny. Prý je nejlepší si najít muže svých snů na pláži. Muži budou okouzleni a budou šílet nadšením, tvrdil onen plátek, když vás uvidí. Představila jsem si modré moře. Za mými zády příjemně šumí. Horký polední písek pálí do chodidel. A já oděná jen do černých bikin. Přede mnou dav okouzlených šílejících mužů. Jak tak obhlížím ten zástup, něco se ve mně zlomilo. Na můj vkus neobvyklý zájem o mou osobu ve mně vyvolal paniku. A začala jsem před nimi utíkat. Pokud jsem do té doby vypadala jakž takž se zastrčeným břichem a vystrčeným poprsím, teď se vše obrátilo v můj neprospěch. Namísto ladného běhu skáču v horkém písku, abych si nespálila chodidla. Mé polonahé tělo se rozvlnilo. Skákající ňadra vypadla z miniaturních košíčků, celulitida se roztřásla. Mini kalhotečky se zařízly tam, kam neměly a odhalily to, co být vidět nesmělo. Muži museli být uchváceni oním výjevem. Možná se dodnes z toho šoku léčí...

Přitom jsem si já, nána, dlouhé roky myslela, že k tomu, abych našla muže snů, mi stačí šarm, inteligence, vtip, nadsázka a přiměřeně o sebe dbát. Když se zároveň dostaví určité chemické procesy a my dva si budeme vonět, znamená to, že jsme se našli.

Dokonce svým dcerám jsem jako rodinný poklad předala větu své maminky, která se v naší rodině traduje od nepaměti a dědí z generaci na generaci: „Vždycky dbej, abys měla čisté prádlo, nikdy nevíš, co se stane!” ... Trochu se bojím, že jsem své dcery špatně vybavila do života. Neměla jsem jim raději sehnat ty černé bikiny?

Od té doby, co tohle vím, jen kroutím nevěřícně hlavou, jak je možné, že jsem nezůstala na ocet.

 

Na závěr malá odměna pro trpělivé muže, kteří vydrželi a tento ryze ženský návod dočetli až sem:

Když ve slově LÁSKA změníme 4 písmena a jedno ubereme, dostaneme slovo PIVO, což jistě stojí za povšimnutí. Ale teď pozor! Když ve slově LÁSKA změníme 5 písmen a jedno přidáme, vznikne slovo FERNET. A to už nemůže být náhoda! :-)

Autor: Zuzka Součková | úterý 1.4.2014 8:03 | karma článku: 26,28 | přečteno: 1666x
  • Další články autora

Zuzka Součková

Historka vskutku fekální

30.12.2021 v 18:27 | Karma: 28,86

Zuzka Součková

Je svět v pořádku?

3.5.2020 v 19:05 | Karma: 24,95

Zuzka Součková

V ortopedické čekárně

27.4.2019 v 19:48 | Karma: 36,43

Zuzka Součková

Jsem nemohoucí, ale bojuju

17.4.2019 v 12:48 | Karma: 29,02

Zuzka Součková

Vytrácí se slušnost?

25.3.2019 v 18:09 | Karma: 42,20