Jak zacházet s mužem! Návod pro ženy

Muži, jak známo, jsou pány tvorstva. Hlavy rodin. Jsou předurčeni k velkým výkonům. Na jejich bedrech leží celosvětový mír či globální oteplování. Kdežto ženy...

 

Ženy mají na starost jen takové malichernosti jakými je plná lednička, nedělní oběd, návštěva u tchýně, oblečené děti, vyžehlené prádlo nebo umytá okna.

Přesto, anebo právě proto, potřebují muži zvláštní zacházení. Pokud žena, manželka včas tuhle pravdu pochopí a začne praktikovat, má velkou šanci se svým partnerem prožít spokojený život. Protože jen muž, se kterým se správně zachází, dlouho vydrží a nemá potřebu hledat jinde. Stejně jako nám spousty roků může sloužit automobil, když se mu dostává potřebné péče.

Jen spokojený muž ochotně a rád plní ženě vše, co jí na očích vidí. A klidně snese i modré z nebe. Věřte mi, jeden exemplář pravého muže si hýčkám doma už více než třicet let. Vše, co je psáno níže i výše, je výsledkem mého dlouhodobého pozorování.

Ženy, zdalipak víte, že muž si zaslouží vlídné zacházení, časté pohlazení, pochvalu a úsměv? Muž není zvědavý na náš kyselý pohled, protože jsou nám malé kalhoty.

Ženy, nezapomeňte často svému vyvolenému vyvařovat jeho oblíbené pochoutky.

Dbejte, aby vždy byly funkční baterky v dálkovém ovládání televizoru.

Mlčte! Mlčte, když hraje fotbal, hokej, či basketbal jeho oblíbený tým. Při zprávách, ať vás ani nenapadne vyprávět mu onu vtipnou historku při které se zalykáte smíchem, kterak vaše matka připálila guláš. Pokud telefonujete s přítelkyní, odcházejte do jiné místnosti. Není zvědavý na vaše plané plky.

Ženy, vězte, že po příchodu z práce má všeho plné zuby. Nechtějte po něm, aby hned vyměnil ten už půl roku kapající kohoutek v koupelně.

Pokud je unavený, nikdy ho nenuťte řešit okno ve škole, které shodou okolností rozbilo vaše společné dítě.

Neotravujte, když právě usíná na gauči, s tím, že by celý byt potřeboval vymalovat.

Zacházejte s ním jemně, je to křehká nádoba, což se nejeví navenek, protože nikdy nepláče, že si chce koupit nové auto.

Nesnažme se, ženy, vyplakat si nové boty, kabelku či sedačku. Muži náš pláč nesnášejí, a proto se může stát, že nejenže nepodlehnou, ale rozzlobí se. Muži si s naším pláčem často neví rady.

Pokud výjimečně usne u televize, přehoďte přes něj deku, ztište zvuk a po špičkách opusťte místnost.

Ženy, pokud chcete, aby vás ten váš nosil na rukou, posílejte ho pravidelně mezi kamarády do restauračních zařízení. A poté mu nevyčítejte stav, ve kterém se vrátil domů. S pokorou a nadhledem vyvětrejte jeho hospodou načichlé svršky.

Nevyhazujte mu to příšerné tričko, které si přinesl do manželství před třiceti lety. Chraň vás ruka boží, že s ním začnete vytírat.

Ženy, pochopte, že při dlouhodobém společném soužití se z vás stává inventář. Součást domácnosti. Neočekávejte, a nebudete následně zklamané, že vás bude hned shánět, pokud nepřijdete domů včas. Až po několika hodinách si mužské periferní vidění uvědomí, že doma není něco v pořádku. Začne přemýšlet: "Lednička i televize jsou na svém místě. Ale něco tady chybí! Ovládání také funguje." Vrtí hlavou a pořád se mu něco nezdá. "Aha! Na křesle, kde obvykle sedává manželka je jakési prázdné místo. Vždyť ona chybí moje žena."

Buďte v klidu, tohle se neděje proto, že by vás muž neměl rád. Muži jen mají jiné myšlení než my ženy. Nemohou za to, jsou takto naprogramovaní, a proto, pokud chcete prožít šťastný partnerský život, přijměte tuto skutečnost, neberte si to osobně a ke svému muži se chovejte jako k domácímu mazlíčkovi. Mějte na vědomí, že většina mužů, i přes svoji drsnost, stále zůstává chlapcem. Tím klukem, kterého jste před lety potkala.

Jen vlídné a jemné zacházení s vaším mužem vám přinese oboustrannou radost do dalších společných let.

Autor: Zuzka Součková | čtvrtek 7.5.2015 14:33 | karma článku: 47,68 | přečteno: 21357x
  • Další články autora

Zuzka Součková

Historka vskutku fekální

30.12.2021 v 18:27 | Karma: 28,86

Zuzka Součková

Je svět v pořádku?

3.5.2020 v 19:05 | Karma: 24,95

Zuzka Součková

V ortopedické čekárně

27.4.2019 v 19:48 | Karma: 36,43

Zuzka Součková

Jsem nemohoucí, ale bojuju

17.4.2019 v 12:48 | Karma: 29,02

Zuzka Součková

Vytrácí se slušnost?

25.3.2019 v 18:09 | Karma: 42,20