Vítejte v Babišstánu

Demokracie je velmi zranitelná. Predátoři ji umí náležitě využít. Do vedení našeho státu se postavil legální cestou predátor Babiš.

Volby vyhrál. O tom není pochyb. Je v našem státě bohužel hodně voličů, kteří z pro mě zcela nepochopitelného důvodu Babiše volí. Nevadí jim minulost, ani  současnost.

V čele našeho státu stojí legálně zvolený bývalý komunista, agent StB, byznysmen bez skrupulí.  Aby toho nebylo dost, je soudně stíhaný. Všichni to víme. Všichni. Přesto to jeho voličům nevadí.

Jim ne. Mně ano. Já protestuji a vždycky protestovat budu! Je to moje demokratické právo. Nechci v čele své rodné vlasti Babiše. Nechci oligarchu, kterému patří mimo jiné média, i to, na jehož blogu jsem já.

Babiše chápu. Využil demokracie, důvěřivosti a lhostejnosti voličů. Jsou i tací, co ho obdivují, a to je prostě strašné. Má neskutečnou moc, a já protestuji. Nechci vládu komunistů, estébáků, všehoschopných kšeftařů a patolízalů.

Protestuji. To je ale tak všechno co můžu udělat. Ta bezmoc mě velmi děsí.  

p.s. poprvé jsem u svého článku nepovolila diskuzi. Ti, kteří se mnou souhlasí, mi odpustí, a ti, kteří obdivují Babiše? O ty v diskuzi opravdu nestojím.

 

Autor: Zuzana Zajícová | čtvrtek 12.7.2018 11:14 | karma článku: 33,06 | přečteno: 1155x