Chtěla bych mít prsa jako Kubelková…

…a taky bych chtěla mít její starosti. Ona má, představte si, problémy s jejich velikostí, chápete to?

Ne že bych byla nespokojená s tím, co mám, to ne. Nejsem taková cimprlína, abych si stěžovala jako Iva Kubelková. Mě to jenom tak trochu pobavilo, jaké má kdo starosti a s čím si je vlastně dělá. Kubelková je holka jako lusk a ňadra má, dle mého, zcela v pořádku. Prostě jsou pěkný a určitě se mnou souhlasí leckterý čtenář. Dotáhla to se svou figurou dost daleko a její povzdech stran poprsí mě zaskočil, i když mě víc rozhodilo její sdělení, že má „spoustu akcí, které moderuje jako moderátorka.“

Když jsem byla mladá, byla jsem holka s figurou manekýny, jenže tehdy to nebylo in. Tehdy byly manekýny víc při těle a taky se usmívaly. Já měla figuru dnešní manekýny, a to byl ten problém. Jo, dnes bych byla na výsluní, ale tehdy se maminka oprávněně obávala, že se dostanou s tatínkem do řečí, že mi nedají najíst. Oni by mi najíst dali, ale já jedla asi tak desetkrát míň než dnes. Takže jsem byla jak proutek a na rozdíl od Kubelkové mi prsa nevyrostla. Měla jsem je úměrně k hubené postavičce. Taky jsem se trápila, ale jen málo, hlavně když jsem zjistila, že jsou na světě kluci, kterým se líbím i s prsíčkama velikosti nula.

  „Až budeš mít děti, vyrostou ti,“ utěšovala mě maminka, a maminky mají vždycky pravdu. No, tentokrát ji neměla; moje maminka…když jsem si šla koupit podprsenku na kojení, prodavačka se na mě odborně koukla, očima přeměřila moje v devátém měsíci narostlé jedničky a prodala mi čtyřky, řkouc, že to bude určitě akorát. Mé zároveň se mnou stejně těhotné sestře prodala šestky. Sestře ty šestky padly jako ulité a já si tu svou kojící podprdu mohla dát tak akorát na hlavu.

Prostě se stal zázrak. Moje jedničky zůstaly jedničkama a maminka se pěkně sekla. Naštěstí tvar zůstal zachován a teprve ve zralém věku se jedničky proměnily v…no asi trojky. Jen figurka jako proutek se přizpůsobila a na rozdíl od Kubelkové mám sice ňadra dmoucí, ale k nim i patřičnou postavu. Jeden nemůže chtít všechno. Já jsem ráda, že je mám obě a že jsou pořád celkem k světu, a Ivě Kubelkové bych radila stejný pohled na věc. A taky jí teda přeju, že má spoustu akcí, které moderuje jako moderátorka.

A všem nám přeju, aby nás trápily jen samé hlouposti, jako je velikost prsou a skutečná trápení aby se nám všem vyhnula. Dobrý rok 2017!

Stvořila jsem dvě péefky a je na vás, kterou si vyberete...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zuzana Zajícová | pondělí 2.1.2017 9:02 | karma článku: 32,55 | přečteno: 1711x
  • Další články autora

Zuzana Zajícová

O (ne)opalování

20.5.2024 v 12:04 | Karma: 26,21

Zuzana Zajícová

Ty neumíš hrát šachy??

29.4.2024 v 9:05 | Karma: 28,44

Zuzana Zajícová

Já i vy máme štěstí

15.4.2024 v 9:35 | Karma: 33,26