Znáte chytré brýle?

Víte jak se domluvit s kolegou, klientem, partnerem, sousedem, který špatně slyší? Víte,jaké jsou možnosti komunikace? Třeba pomocí brýlí!  

Přijďte ve čtvrtek 24.9.2015 ve 12,30 hod do Brožíkova sálu na konferenci Bezdrátová komunikace. Ukážeme vám přepis, tlumočení, online služby a žhavou novinku "chytré brýle" s aplikací pro přepis....

Kromě základních informací o online přepisu, předvede Transkript online úplně poprvé  novou aplikaci onlline přepis v chytrých brýlích. Zájemci si budou moci přepis v brýlích na místě vyzkoušet. Hlavní výhodou tohoto řešení je, že po zatrénování uživatele je možné kombinovat odezírání s online přepisem.

Konference Bezdrátová komunikace se uskuteční v rámci 4. ročníku festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením, a to ve čtvrtek 24.9.2015 v Brožíkově sále na Staroměstské radnici v Praze, registrace od 12.30 hod. Odborníci s mnohaletými osobními zkušenostmi Vás seznámí s rozdíly mezi sluchovými postiženími, pravidly komunikace, představí Vám technologie usnadňující komunikaci jak v zaměstnání, tak v běžném životě.

Tlumočení do znakového jazyka a simultánní přepis zajištěn. Vstup zdarma. Cílovou skupinou konference jsou úředníci, zdravotníci, sociální pracovníci, zájemci o komunikační prostředky a technologie.

Registrace: jindrova@orbipontes.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ztlumeno | pondělí 21.9.2015 23:22 | karma článku: 8,53 | přečteno: 297x