Zoufalá země, Rusko už se bojí i sněhuláků

Demonstraci čtyř sněhuláků zorganizovala Jelena Kalininová z vesnice Začalje v Archangelské oblasti v Rusku. Vybavila je čtyřmi humornými transparenty a nakonec skončila na policii.

Vtipná akce, ale i ta podle webu Novinky.cz vadila místní věrchušce. Sněhuláci postaveni před domem paní Kalininové byli vyzdobeni těmito nápisy „Mír chaloupkám, válku palácům“, „Pryč s carem!“, „Vovo, mezi námi je konec“, „Je to naše země“. Docela legrační, ovšem úřady byly proti a tak místní policisté, kteří se jinak k paní Kalininové chovali slušně, transparenty zabavili a dotyčná dáma strávila asi půl hodiny na místní policejní stanici.

Stát se něco podobného v České republice, tak se nic neděje, sněhuláci budou stát, lidi se budou smát, a tím by to celé skončilo. Ty nápisy byly absolutně nevinné, nechápu že někomu mohly vadit.

Svědčí to však o jednom, země, která má strach ze sněhuláků s neškodnými transparenty, je slabá, zbabělá, ubohá. Jestliže by mocní nechali sněhuláky na pokoji, tak se nic nestalo, o svérázném protestu by věděli akorát místní a ti, kteří sledují účet paní Kalininové na sociální síti. Po zásahu policistů akce vzbudila velkou pozornost, dozvědělo se o ní mnoho lidí a Rusko má z ostudy kabát.

A ještě něco, tuhle akci fakt nezorganizovali západní imperialisté a paní Kalininová není na jejich výplatní listině. Jí se jenom jisté věci v Rusku nelíbí, a dala to originálním způsobem najevo. Jenom hloupostí ruských mocných se o jejím svérázném nápadu dozvěděl svět.

https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/demonstraci-snehulaku-v-rusku-ukoncila-policie-sebrala-jim-transparenty-40349433#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=wfn4pyRiEXt-202101291609&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 1.2.2021 10:42 | karma článku: 25,79 | přečteno: 680x