Zabití Palestinky jsou plná média, o vraždách Izraelců se mlčí

Bezdůvodné násilí vůči druhému člověku je neomluvitelné. Ano, je hnusné, že nějací násilníci házeli kameny po palestinském autu, ve kterém v sobotu zabili matku osmi dětí. Věřím však, že izraelská policie zatkne pachatele.

Mrzí mně však politika dvojího metru. Jestliže izraelští vojáci střílí po palestinských násilnících v pásmu Gazy a někoho zabijí, je hned oheň na střeše. Ale když dochází k vraždám Izraelců, je ticho po pěšině. Média se chovají selektivně, vytváří virtuální realitu o zlých Židech a hodných Arabech, a to je špatně. Ne, to není jen špatně, to je zločin!

To, že přišla o život matka osmi dětí, je smutné. Jenomže nedaleko do místa útoku na palestinské auto byla krátce předtím arabským násilníkem surově zavražděna mladá devětadvacetiletá izraelská žena také matka – jednoročního dítěte.  Je dost dobře možné, že některému z tamních židovských osadníků došla trpělivost a vzal kamen do ruky. Připomínám také rozdíl, Izraelka byla zavražděna vědomě, když jí předtím zločinec spoutal a dvakrát střelil do hlavy, kdežto hudec kamenů nemusel chtít zabíjet.

V každém případě smrt palestinské ženy vyšetřuje izraelská policie. Jestliže vypátrá pachatele, tak ten bude souzen a nemine ho dlouholeté vězení. Nikdo ze Židů také nad tímto činem veřejně nejásá. To velký rozdíl proti Arabům, kteří vraždy Izraelců oslavují pouličními merendami, a palestinská samospráva podporuje rodiny vrahů penězi.

Teď ovšem zamířím do vlastních řad. Pokud odsuzují radikální islamisty, tak se nemohu chovat jako oni. Jestliže se arabští zvrhlíci radují ze smrti Izraelců, je to hnusné a odporné. Ovšem na stejnou úroveň s nimi se dostávají Ti, kteří na sociálních sítích oslavují smrt žen a dětí, ze skupin migrantů, které se utopily na moři.          

https://globe24.cz/svet/62844-izraelci-na-zapadnim-brehu-zabili-palestinku     

Autor: Jan Ziegler | pondělí 15.10.2018 18:14 | karma článku: 37,67 | přečteno: 1777x