Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zieglere, kromě toho, že zase plácáte o tom, že průměrná hrubá mzda je přes 40 000 Kč/měs ( reálně je to za rok 2021 37.839Kč ), nejde jen o to, jestli budete mít co nalít do svého vozítka. Ti, kteří mají alespoň trošku rozumu vědí, že od ceny paliv se odvíjí ceny veškerého zboží. A možná vás překvapím novinkou : Na polích nejezdí tramvaje. Takže nám hrozí dost výrazný nárůst životních nákladů, inflace a znehodnocení celoživotních úspor. A ještě jedno překvapení : Ruský plyn ani ropa ceny nezvedlo a objem dodaných se nemění. Ty ceny zvedá někdo jiný. Možná přijdete na to, kdo.

0 0
možnosti

Pro hlupáka každej hloupej ,říkala máma Foresta Gumpa. Ty ubožáky si odpusťe. Jinak máte pravdu.

0 0
možnosti

$$$ Je třeba si uvědomit, kdo je viníkem drahé ceny paliv. Jsou jimi válečný zločinec a vrah Putin a jeho Rusko, které zákeřně a zbaběle přepadlo Ukrajinu. To jsou zločinci, kteří mohou za dražší plyn a ropu.

Do "čecháčků" nám lál už V.Havel jakožto prezident Čechů a ostatních. Asi máte, pane Ziegler, ten Havlův syndrom. To se léčit opravdu nedá. Podědit po příbuzných nějakou tu nemovitost, nechat si zaplatit to či ono, jako projev velkorysosti.

jednou taky budete starý chlap a takový odvážný čecháček nebo židáček vám řekne: Měl sis dědku šetřit na stáří! Teď choď pěšky.

V jednom krásném filmu a naší přítomnosti říká policistka hrdinovi:

BUĎ DOBRÝ

2 0
možnosti

J38a62n 41R25á26ž

13. 3. 2022 19:36

"Když se vám zdá benzín drahý, jezděte taxíky". Výrok údajně připisovaný paní Pekarové Adamové. Je to asi fejk, ale vtipný.;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdo zná blogera Zieglera, tak se nediví. :-/

9 0
možnosti

I37v66a29n 56J76i81r13e37š

18. 3. 2022 11:57

Hlavně na toho sebestředného fanatika je zbytečné jakoliv reagovat, on si žije ve své bublince sebeklamu. Ale je dobré si ho občas přečíst, člověk si potom více váží, že v jeho okolí takový lidé nejsou.

0 0
možnosti

Pamatuji si své řidičské začátky 1965. V té době stával benzín speciál 2,4 Kčs a super 3 Kčs. Od té doby vždy pokud se zdražovalo tak lidé jančili. Po nějaké době se uklidnili a jezdilo se dál. Tenkrát nebylo tolik aut a podniky byly až na malé vyjímky státní. Takže to ceny ostatních komodit tolik neovliňovalo. Stát to vyreguloval. Ale dnes je to jinak. Spoustu soukromých podniků a firem a všechny jsou velmi závislé na dopravě. Takže cena paliva velmi ovlivňuje i cenu zboží. A v tom je ten problém. Tu cenu to ovlivní i těm co nemají vozidlo do kterého by palivo kupovali. Zrušení přimíchávání biosložek do paliva je hloupost která se na ceně vlastně ani neprojeví.

5 0
možnosti

Jediná pozitivní věc v poslední době je zrušení biosložek v palivu, ať se to projeví na ceně nebo ne.

3 0
možnosti

No, i benzin za 200 Kč by byl malou cenou za pomoc Ukrajině a ochranu hodnot, na kterých stojí západní společnost. K přijetí následků se hrdě a dospěle hlásím.

Nicméně tento článek je opravdu neuvěřitelně hloupý.

10 4
možnosti
Foto

Tak jste to rozštípla. Jako že to pumpaři pošlou do Kyjeva? Nebo že se zřekneme ruské ropy a tím vyhladovíme Rusa? Nene, někdo si akorát namastí kapsu. To je celé.

16 0
možnosti

Co to je za blábol? Rv

18 0
možnosti

Něco tak hloupého jsem tady už dlouho nečetla...

35 0
možnosti
Foto

tak nic nepiš.....;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz