Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty si borec, Ty musíš mít bab.......

40 0
možnosti
TC

Celá diskuze mi připomíná známou televizní hru ještě za bolševika. Mladá rodina se přistěhovala do paneláku a na potkání všem sdělovala jak se má dobře. Po několika týdnech jim nikdo neodpověděl na pozdrav ani se na ně neusmál. Nakonec jim nezbylo nic jiného, než si začít stěžovat jak jim v práci nic nejde, všechno je drahé a děti neposlouchají a jsou nevděčné. A za pár týdnů je zase všichni měli rádi a usmívali se na ně. Typická česká povaha.

3 1
možnosti
JS

Spoustě by to prospělo, ta závislost na autech je příšerná. Neříkám, někde na samotě u lesa, jasně, ale ve městech je auto zbytečnost.

1 2
možnosti
LH

Kolik Km je z jednoho konce Prhay na druhý

0 0
možnosti
Foto

Je opravdu velmi zajímavé kolik lidí si vůbec neuvědomuje, že benzín byl i před cca 10,20 lety vzhledem k výšce platů a důchodu dražší než je dnes.A jen tak mimochodem možnost jak nejezdit na drahy benzín či naftu tady už dlouho je.My jezdíme na LPG....

2 10
možnosti
Foto

V roce 1981 už stál Normál 7 Kčs, Special 8 Kčs, Super 9, Kčs, nafta 3,50. Kčs. V přepočtu na tehdejší a dnešní platy je to Normál 70 Kč, Special 80 Kč, Super 90 Kč.,

2 3
možnosti
Foto

Kdyby lidé chtěli chodit pěšky, pan Zieglere, tak by jim cena pohonných hmot byla šumák. Jenže nechtějí, proto se rozčilují. Vaše rada je tedy k ničemu.

9 4
možnosti
JZ

To jim může být, ale buď se budou snažit nebo mají smůlu.

0 4
možnosti
JK

Kdybyste napsal článek, jak kvůli Fialově vládě zdražily rohlíky a mouka, měl byste karmu přes čtyřicet. Toto se u nás nenosí. Musíte si stěžovat, jak se máme špatně. Za mě pro Vás karma.

5 19
možnosti
Foto

Pane Kopecký ne mínus, ale plus.

1 1
možnosti
LH

Já budu klidně doma, když mě bude někdo živit a nebudu muset každý den dojíždět x km do práce, abych měl za co si nakoupit...Rv

5 0
možnosti
MS

Kolik kilometrů konkrétně? A do práce jezdíte sám, nebo je vás víc a můžete se domluvit, že pojedete společně jedním autem?

0 0
možnosti
VV

Pokud se nepohybuju mezi mymi dvema domovy chodim pesky nebo jezdim na kole.

V Nemecku uz pred lety zuakonila vlada, ze pumpari musi hlasit tusim 3 x denne ceny pohonnych hmot na jejich cerpadlech.

CIli ejsou rano a nejlevnejsi zase vecer po 18. hodine. Mimo to si kazdy muze na strankach ADAC najit kolik zaplati za co u krtere pumpy.

No a levnejsi to tu taky neni.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
45 0
možnosti

J39a90k41u78b 72Š68o91l69c

11. 3. 2022 13:05

Víte, co je to empatie? Z pozice člověka, kterému z výplaty vždy něco zbyde, bych s vámi souhlasil. Jsou ale lidé, kterým z výplaty moc nezbyde. Jsou to všechno lemplové? Asi ne. Jejich obavy z budoucnosti jsou zcela přirozené a mělo by se myslet i na ně. Když jste takový borec, kolik Ukrajinců ubytujete?

44 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 24,86
  • Průměrná čtenost 1804x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz