Trolejbusy ozdobí vzkazy zamilovaných

Skvělé a originální připomenutí svatého Valentýna – svátku zamilovaných připravili pracovníci Dopravního podniku města České Budějovice. Lidé si mohou vzkazy od svých partnerů přečíst v městské dopravě!

Je to jednoduché, ten kdo chce své milé, či ona svému milému něco pěkného vzkázat 14. února, tedy na svatého Valentýna, může to udělat originálním způsobem. Stačí, když zájemci pošlou vzkaz elektronicky do 9 hodin 9. února na adresu info@dpmcb.cz nebo jej do stejného termínu osobně doručí do informační kanceláře českobudějovického Dopravního podniku v Mercury centru. Na svátek zamilovaných pak bude zveřejněn ve vybraných trolejbusech na linkách 2, 3, 5 a 9. Zveřejnění vzkazů je zdarma.

Ilustrační foto

 „Těm, kteří slaví svátek zamilovaných, chceme nabídnout tento osobitý způsob vyznání lásky. Je to myšleno jako určité zpříjemnění a zpestření běžných cest MHD a věříme, že potěšeni budou jak autoři vzkazů, tak i ostatní cestující,“ uvedl ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš.

Na valentýnky však nečeká jenom zveřejnění, ale také soutěž. Všechny valentýnky budou totiž umístěny na facebookovou stránku dopravního podniku a autor té, která získá nejvíc lajků, dostane zajímavou cenu.

Je to velmi dobrý způsob, jak propagovat městskou dopravu a cestující. Nestačí pouhé přesvědčování, lidé přesedněte z aut do MHD, ulice ve městech už jsou narvané k prasknutí.  Ale když někdo pojede trolejbusem, aby si přečetl valentýnský vzkaz, tak je šance, že bude jím nebo autobusem bude cestovat i někdy příště. Proto mají takové akce smysl. V minulém roce byl o tuto akci veliký zájem. 

    

Autor: Jan Ziegler | pondělí 6.2.2017 17:09 | karma článku: 15,57 | přečteno: 272x