Tomio Okamura v emigraci, Lubomír Volný ve vězení

Ano, asi takto by mohly vypadat volby v ruském stylu v České republice. Zástupci Svobodných Rusů už také prohlásili, že nedávné volby do Státní dumy byly zmanipulované a neregulérní.

Příprava současné vládnoucí garnitury na volby do Státní dumy Ruské federace (dolní komora parlamentu). Rozkaz zněl jasně, strana prezidenta Vladimíra Putina nesmí přijít o moc za žádnou cenu. A tak začaly důkladné předvolební přípravy spočívající v likvidaci nepohodlných opozičních kandidátů. Alexeje Navalného a některé další pro jistotu rovnou uvěznili, jiným znemožnili na základě vylhaných záminek kandidovat a mnozí opozičníci raději emigrovali, aby se vyhnuli perzekucím a šikanám.

Někteří jedinci v této zemi považují Rusko za svůj vzor, a my bychom jim měli umožnit si jej zažít naplno. Tak Lubomír Volný z Volného bloku by mohl skončit ve vězení, Tomio Okamura z SPD v emigraci a třeba taková Hana Lipovská, ta by mohla být pouze vyřazena z kandidátky Volného bloku kvůli nějaké malicherné příčině.

Svobodní Rusové upozornili na fakt, který se týkal přímo jejich blízkých v Rusku. Státní zaměstnanci dostali příkaz od svých nadřízených, že si mají vyfotografovat volební lístky se zaškrtnutým Jednotným Ruskem, aby bylo jasné, koho volili. V opačném případě jim šéfové vyhrožovali postihy včetně vyhazovů z práce. A existují i další důkazy o falšování ruských voleb. Po sociálních sítích kolují záběry z kamer, jak členové volebních komisí vhazují do uren velké množství volebních lístků. Je více než jasné, komu byly určeny.

Za takové situace ani nepřekvapí, že Jednotné Rusko získalo získalo dvě třetiny mandátů, které jim umožňují měnit ústavu a do dumy se dostaly další čtyři subjekty, který se tak nějak v komunistickém žargonu říká systémová opozice. Ve skutečnosti se však jedná o stoupence Putina.

Je ovšem s podivem, kolik úsilí vyvinula ruská vládnoucí moc k ovlivnění. Ona se nespokojila s pouhým vyřazením opozičníků, ale šla do hloubky a sáhla i k dalším pochybným metodám, včetně uplácení a zastrašování voličů. Nabízí se také otázka, proč všechny ty volební fauly, když Putin a jeho partaj prý mají podporu většiny národa. Inu, možná brzy můžeme očekávat volební zisk Jednotného Ruska 99,9% odevzdaných hlasů, jako za starých neblahých socialistických časů.

https://www.ctidoma.cz/zpravodajstvi/volby-v-rusku-nebyly-svobodne-zapad-je-nemel-uznat-toto-je-jen-par-prikladu-podvodu

Autor: Jan Ziegler | úterý 21.9.2021 19:08 | karma článku: 23,83 | přečteno: 577x