Tomio Okamura je vážně bavič, koalice Spolu mu děkuje

Potvrzuje se, že vůdce SPD moc rozumu nepobral. Asi, když ho rozdávali, tak se na něj nedostalo. Je vidět, že vůbec neví, co je to znehodnotit volební lístek a nezná ani pravidla voleb.

Tomio pi opětovně předvedl, že je velmi slušný mimoň. Pochlubil se, že v Praze 6 znehodnotil volební lístek kandidáta do Senátu Jiřího Růžičky (Spolu) tím, že jej natrhl a přeškrtl. Prý bude započítán mezi odevzdané, ale bude neplatný a sníží tak dotyčnému jeho procentní výsledek.

Já být panem Růžičkou, tak se budu smát, až se za břicho popadat, a jménem koalice Spolu bych Tomiu Okamurovi podekoval za odevzdaný hlas. Každý se počítá. Je vidět, že šéf SPD klanu má základní nedostatky ve vzdělání a nezná volební zákon. Aby byl hlasovací lístek neplatný, musel být přetržený, vytištěn v nesprávném formátu nebo vhozen do volební urny bez platné obálky. Jak to ovšem celé podal Tomio Okamura, tak je jeho hlas je platný. Opravdu nestačí, aby byl lístek pouze natržený a ni přeškrtnutí jej nevylučuje ze hry. To už koneckonců potvrdilo více diskutujících pod článkem na iDNES.cz.

Jak se říká, jaký pán, takový krám. SPD by se raději nemělo do ničeho pouštět, páč to hrozí katastrofou. A vlastně ani nevím proč, mě napadl citát z jednoho českého filmu. „Je to ještě větší blbec, než jsme doufali. No, alespoň je nějaká zábava.

Volby 2022 | Odvolili Zeman, Fiala i Babiš. Okamura kvůli nesouhlasu s vládou natrhl lístek - iDNES.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 23.9.2022 17:22 | karma článku: 27,47 | přečteno: 769x