Stupidní protiukrajinský duch páchne lidskou hloupostí

Bohužel, i tohle má volební právo, povzdechli si diskutující na adresu hlupáků, kteří z modrožlutých pohádkových postaviček studentů na českobudějovickém majálesu udělali stoupence Ukrajiny.

Něco tak mimořádně stupidního se jen tak nevidí. Chcimírové a dezoláti se holt předhánějí v tom, kdo z nich je větší omezenec. Nedávno vyrazili v majálesovém průvodu v Českých Budějovicích kromě studentů dalších místních středních škol i maturanti gymnázia Jana Valeriána Jirsíka. Ti na sobě měli převleky postaviček mimoňů z animované pohádky Já Padouch. Znalci vědí, že tyto pohádkové bytosti mají modrožluté oblečení.

Jenomže někteří neznalí jedinci začali nebohým dětem v diskusi pod článkem na iDNES.cz nadávat, že to s tou podporou Ukrajiny přehánějí. Z pohádkových bytostí se stali proukrajinští aktivisté. To nevymyslíš. Myslel jsem si, že i hloupost chcimírů a dezolátů má své hranice. Jak je vidět, nemá, oni dokáží překonat i překonané. Zřejmě budeme muset zakázat modrou a žlutou barvu. Slunce může být třeba červené, řeky zelené. Akorát nevím, co se žlutou řepkou na Babišových lánech. Tito nadávající troubové jsou stejného ražení, jako Ti, kteří před časem strhli v Písku městskou vlajku, jelikož ji považovali za ukrajinskou.

Nevím co s tím, vidět za každým rohem, za každou modrou a žlutou barvou Ukrajince, to už je na psychiatrii. I když absence normálního rozumu se léčit nedá. Mám také obavy, jako rozumnější část populace, že všeobecné volební právo patří k největším omylům v dějinách lidstva.

Na druhé straně může mít toto buranství i pozitivní účinek. Studenti si uvědomí, že přes chcimírovství a dezolátství cesta nevede.

Diskutující posílali maturanty na frontu kvůli žluto-modrým převlekům z Mimoňů - iDNES.cz

Autor: Jan Ziegler | pondělí 29.5.2023 16:58 | karma článku: 25,49 | přečteno: 612x