Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono asi ani nemá cenu diskutovat a argumentovat.

Soudružka Konečná si vybírá témata pro své fanoušky (a voliče), kterým nevadí, že lže a dál polarizuje společnost. Vše s vědomím blížících se eurovoleb, kde by evidentně dále ráda "pracovala" pro blaho sociálně slabších spoluobčanů za královský plat.

Napíšete-li kritiku či uvedete důkazy, že lže, tak jí podle jejích obdivovatelů závidíte peníze, mládí, úspěch a údajně i krásu....

Vám, Jane, za blog karma

4 0
možnosti
MK

Z toho vámi jmenovaného má racionální základ pouze ta závist ohledně peněz.

Ale nemohu jí závidět něco, co nemá. Tolik k těm ostatním položkám.

2 0
možnosti
JG

J12i83ř12í 52G63r75o25h

17. 4. 2024 20:31

Vy máte starosti, asi nemáte co dělat když tak hodně sledujete Konečnou, vy závislý publicisto s fotkou v profilu starou mi. 20 let.

4 7
možnosti
JZ

Hodně? Tak to určitě ne. Jste mimo jako vždycky. A něco konkrétního by článku nebylo?

5 1
možnosti
JR

J35a93n 20R54á16ž

17. 4. 2024 19:04

Pro mnohé mladé musí být zábavné vyprávění, že když jsme jeli jako mladí sportovci reprezentovat na západ, tak s námi jel vždy "úřední dohled", který před hranicemi rozdal pasy, po přejezdu hranic nám je hned odebral a celou dobu dohlížel, aby se někdo někam nezatoulal. Když se po jedněch závodech v Holandsku dva kluci "ztratili", předvolali nás po návratu všechny k výslechu, kde jsme pracně přesvědčovali vyšetřující orgán, že jsme o jejich plánu zůstat "venku" opravdu nic nevěděli a vedoucí výpravy měl na dva roky zakázáno vyjet za hranice .

PS. Jedním z trestů za účast na kontrarevolučním spiknutím v roce 1969 bylo, že mi byl na služebně StB odebrán pas se slovy, že není v zájmu dělnické třídy, abych jezdil na západ. Takže až do roku 1990 jsem měl "utrum"

11 0
možnosti
VF

Mně ten pas odmítli i vydat. Dostal jsem ho, až když manželka dostala v práci jako svatební dar dovolenou v Bulharsku.

To asi soudružka jako protekční dítě nezažila. Hlavně, že si teď užívá svůj post... To se jí to pak kecá.

7 0
možnosti
OD

O94t14a 39D30v54o11r94a60k

17. 4. 2024 18:10

Nemáte úplně pravdu, soudružka Konečná a její rodina patřila ke komunistické šlechtě a těm se cestovalo kamkoliv poměrně jednoduše

6 1
možnosti
JK

V 70 letech jezdili profi muzikanti do Holandska. Jeden musel být v KSČ a zaručit se za ně. Ostatní už se až tak přísně neprověřovali. Jinak by asi nejeli. Týkalo se to mé rodiny.

1 1
možnosti
JZ

Omluva, mělo být samozřejmě plus.

0 0
možnosti
JK

I dnes pokud nemáte práci, nebo máte velmi nízký příjem, tak můžete mít třeba jen jednodenní výlet do Vídně.

1 1
možnosti
Foto

P35e74t39r 41F55a29b22e42r85a

17. 4. 2024 17:53

Za komunistů byste často nemohl vystrčit za hranice ani nos. A když už jste mohl například do NDR, dostal jste seznam zakázaných věcí k dovozu.

9 0
možnosti
MK

Za bolševika jsem cestovat nemohl, dnes můžu. Tak to vidím já.

Soudružka Konečná je fosilie, která parazituje na současném systému pouze díky hlasům vymírajícího etnika KSČ. Pevně věřím tomu, že toto vymírání již dospělo do stadia, kdy potřebný počet hlasů již dohromady nedají. A soudružka Konečná konečně dostane příležitost živit se svými schopnostmi a dovednostmi.

Zkrátka a dobře, čeká jí hlad větší než malý.

12 3
možnosti
ZH

Taková osoba se vždy někam přisaje, kde ji bude stádo věřících živit. V nejhorším bude mít naprosto luxusní důchod, o kterém se nám normálně pracujícím může jen zdát.

3 0
možnosti
JN

J41o17s22e77f 28N77i80k50l

17. 4. 2024 14:28

Tak pánové, je mi jasné, že musíte tuto dámu nenávidět, deset let je europoslankyní s nemalým platem, což jí někteří nepokrytě závidí, je mladá a pohledná žena, je vzdělaná, má přehled jako politička, umí se krátce a jasně vyjadřovat, v diskuzích umí bleskově argumentovat, má bohužel i jiný názor na "věci politické" než vy....a to se přece u nás neodpouští...a co je pro vás nejhorší, je členkou KSČM...

9 30
možnosti
JZ

A něco k tématu místo obecných žvástů by nebylo?

18 6
možnosti
Foto

Ale nebylo, např. takový pan Bureš ani nevěděl, že je k vycestování potřeba výjezdní doložka a pod. Sedl a jel. A takových bylo!

17 2
možnosti
ZH

Akorát musel dost aktivně práskat, jinak by s jeho rodinnou anamnézou (emigrace, stíhaný otec pro hospodářskou kriminalitu) seděl doma v Bratislavě.

7 1
možnosti
ST

Nikdy jsem nevěřil porevolučním kecům jak rychle dokážeme dohnat Německo, Rakousko atd. protože změnit myšlení lidí je běh na dlouhou trať. Myslel jsem si že to bude nejdřív až odejdou generace mých prarodičů a rodičů, protože my mládí se s tím už dokážeme popasovat. Dnes vím jak moc jsem se mýlil když vidím některé své vrstevníky a mladší ročníky jak hluboko máme v hlavách ty samé kecy jako má šílená Kačena zakořeněné. Takže až generace našich dětí nezatížených minulým režimem bude opravdu ta první nová. Tu bláznivou kariéristku Konečnou nemá cenu řešit.

24 1
možnosti
ZV

Bohužel je to tak.

4 1
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz