Foto

Vše pro zvolení, Honzo. Soudružka je schopna pronést ty největší pitomosti a nehoráznosti, aby se dostala opět do EU parlamentu, kde bude za hromadu peněz horovat pro jeho zrušení.

JN

J22o84s84e42f 52N21i23k89l

28. 5. 2024 14:28

A soudružka se tam zase dostane nebo snad soudružka Nerudová, která pronáší ještě větší pitomosti?

LU

„Nesmíme zapomínat, že to byl Hamás, kdo v říjnu zaútočil na Izrael a zabil, zranil a unesl tisíce nevinných lidí. A právě tento zcela nevyprovokovaný teroristický útok vedl k současné válce v Gaze a utrpení civilistů v Gaze, Izraeli i v Libanonu,“

Ak by to bol ojedinelý útok na civilný cieľ v Izraeli na civilné obyvateľstvo, tak o tvrdej odpovedi Izraelských vojsk by sa dalo polemizovať.

ALE,

Hamas vznikol v roku 1987, a od roku 1992 vzniklo militantné polovojenské krídlo, ktoré uskutočnilo proti izraelským civilným cieľom množstvo samovražedných teroristických útokov, ktoré si vyžiadali stovky mŕtvych a zranených.

Pri najväčšom z nich z 27. marca 2002 v meste Netanja zahynulo 30 ľudí.

Stále však sporadicky Hamas útočil na vojenské ciele v Izraeli a jeho členovia odpaľovali z Pásma Gazy na územie Izraela podomácky vyrobené rakety Qassám.

Útok na Izrael v októbri 2023 bola pre izraelskú trpezlivosť "poslednou kvapkou". Tvrdosť útoku na Gazu je legitímna a pochopiteľná.

Foto

Je to naprostá nehoráznost, ale soudruhům a soudružkám se vůbec nelze divit. Odjakživa podporovali všechny možné teroristy po celém světě a drží se toho dodnes.

Foto

Tak. Hamás je odpovědný za to co se děje. Nikdo jiný.

Foto

A ti, kteří ho podporují a financují.

Foto

Pan Horner Ti přijde vysvětlit, že se mýlíš, a že s. Konečná má pravdu. Ode mě karma.

LF

L27u56k16a66s 94F88i79k58r

28. 5. 2024 21:16

Nic sokujiciho ... za vlady KSC se na uzemi CSSR cvicili arabsti teroriste a Semtex byl dodavat levicovym a islamskym teroristum z celého sveta.

Foto

Za doby vlády jedné státostrany jsme přímo různé teroristické "spolky" podporovali a cvičili, neboť tzv. národněosvobozenecký boj byl pro Kreml nástrojem, jak schlamstnout nějaké další území.

A naše zbraně byly pověstné v Africe a podobných destinacích. Jednomu z kvérů říkali "Brno".

V té době byl Kátin tatínek vysoce postaveným partajníkem. Tak není divu, že tyto zvyky po něm získala.

Foto

Jaképak šokující ztrapnění, vždyť přece snad víme že komouši zastávají tuhle svou politiku už od padesátých let, kdy v procesu se Slánským pověsili jedenáct "osob židovského původu".

Foto

Za tento blog potažmo za jeho poselství shrnuté v posledním odstavci dávám karmu a

  • Počet článků 3349
  • Celková karma 22,35
  • Průměrná čtenost 1799x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz