Slouží brněnská mešita výcviku teroristů? Co na to policie?

Je to mimořádně nebezpečné zjištění. Snímky muslimského aktivisty Lukáše Větrovce se samopalem v brněnské mešitě jsou šokující. Proč se brněnští muslimové cvičí se zbraněmi? Mají se lidé bát, že v okolí jejich domovů se formují náboženští fanatici ve stylu Al Kajdy. Žádám Policii České republiky o důsledné vyřešení této události.  

Je pro mě nepředstavitelné, že dům, kde by se lidé měli scházet k mírovému uctívání Boha, může být centrem vojenského výcviku. Proč se potřebují muslimové cvičit se samopaly? Mně opravdu napadá jediná myšlenka, že jsou to fanatici-teroristé, kteří se nezastaví před ničím ani před násilím. Začínám mít pochybnosti, že islám je skutečně mírumilovným náboženstvím, jak se nás snaží přesvědčit někteří pseudohumanisté a jeho falešní příznivci. Důkazy z Brna jsou alarmující.

Na tahu je nyní Policie České republiky, která musí důsledně vyšetřit, cože se to vlastně v brněnské mešitě děje. Pokud se výcviku zúčastnili i cizinci, musí být okamžitě vyhoštěni z České republiky s doživotním zákazem cestování do naší vlasti. Domácí ozbrojenci musí být přísně potrestáni podle našich zákonů.

Stranou nesmí zůstat ani BIS, která musí tyto podivné muslimské aktivity dostat pod kontrolu. Parlament České republiky by měl také přijmout zákony, které by výrazně omezily existenci náboženských fanatiků. Třeba tím, že by takové extrémisty zakázaly zaměstnávat ve státní službě atd. V žádném případě není možné tolerovat muslimské radikály!

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/brno-muslimove-v-mesite-cvicili-se-samopalem/

Autor: Jan Ziegler | úterý 27.11.2012 12:48 | karma článku: 34,70 | přečteno: 1936x