Skandál! Mynář si na sjezdovku „půjčil“ stan z Hradu

S touto aférou přišel jako první ve svém článku web seznamzpravy.cz. Kancléř Vratislav Mynář zachází se státní majetkem jako z vlastním. Děsím se toho, kolik kostlivců ještě vypadne z Pražského hradu.

Mynář je zároveň vlekařem v Osvětimanech, kde provozuje sjezdovku a také kancléřem Pražského hradu. Jak se ukázalo, tyto své dva posty skvěle doplňuje, samozřejmě ke svému prospěchu. Tak mu u sjezdovky vyhořela chata a on potřeboval nějaké zázemí. To chápu. Nechápu však již to, že v roli de facto vládce Pražského hradu si k ní nechal přivézt hradní party stan. Když se na to přišlo, tak jej ihned nechal sbalit a odvézt zpátky do Prahy. Redaktorkám Seznamzpravy tvrdil, že na zápůjčku má fakturu. Tu však dosud nepředložil.

Čili máme právo se domnívat, že pan Mynář si jen tak odvezl party stan do Osvětiman a se státním majetkem zachází jako s vlastním. Opravdu se děsím toho, jaká je skutečná situace na Pražském Hradě. Mám za to, že tohle je jen onen pověstný vrcholek ledovce. Z těchto důvodů považuji požadavek nastupujícího prezidenta Petra Pavla na důkladný audit hospodaření Pražského hradu za plně oprávněný. Děsím se toho, co všechno tam tato povedená hradní partička Mynář bez bezpečnostní prověrky, pochybný poradce Martin Nejedlý a Ovčáček. Tato banda je velkým bezpečnostním rizikem pro Českou republiku. O Nejedlém jsou známé jeho pochybné styky s Ruskem, které v případě Lukoilu Aviation Czech dokonce poškodily naší zemi, když Správě hmotných rezerv tato ruská „dcerka“ nevrátila letecký petrolej. Ve srovnání s Nejedlým by mně proto případný poradce prezidenta Pavla Jan Farský vůbec nevadil.

Jsem tedy rád, že tato trojice zemských škůdců už brzy zmizí z Hradu a přestane škodit České republice. A je možné, že ke slovu přijdou i orgány činné v trestním řízení. Vypadá to, že důvody se najdou.

Mynář si na sjezdovku „půjčil“ stan z Hradu. Vrátil ho, když se na to přišlo - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Autor: Jan Ziegler | středa 8.2.2023 18:37 | karma článku: 28,16 | přečteno: 721x