Senzace: vládu sestaví štamgasti z Masných krámů

Už je to tak, vzhledem k tomu, že nikdo nechce do vlády s Andrejem Babišem, a ten zase nechce vládnout s Okamurovci a komunisty, hrozilo bezvládí. A v tento okamžik jsme se rozhodli jít do akce.

Premiérské křeslo jsem nejdříve nabídl Béďovi, jako nejzkušenějšímu z nás, ale tento odmítl. Holt, nedá se nic dělat, předsedou vlády tedy budu já. Původně jsem chtěl být jenom vicepremiérem a ministrem dopravy. Ale tohoto úkolu se nebojím a tuto životní výzvu směle přijímám. Ministerská křesla postupně obsazujeme. Ministryní práce a sociálních věcí bude Zuzana starší, ministryní zemědělství pak Zuzana mladší, ministrem zdravotnictví Béďa, ministrem dopravy Jirka, ministrem kultury Jarda. Post ministra obchodu a průmyslu se rýsuje pro Fandu, ideálním ministrem pro místní rozvoj by byl Venca. Samozřejmě změny ještě mohou nastat.

Otazníky jsou zatím nad ministrem zahraničních věcí, ale to pro nás není nepřekonatelný problém. Ještě se také musíme dohodnout, kolik budu mít místopředsedů a kdo jim bude. Štamgasti z proslulé českobudějovické restaurace Masné Krámy jsou zodpovědní vůči vlasti a připraveni převzít odpovědnost nejvyšší. Všichni lidé dobré vůle jim v jejich nelehkém úkolu jistě fandí. 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 23.10.2017 17:42 | karma článku: 19,05 | přečteno: 1386x