Foto

Ona je smrtící už jen pouhá existence takovéhoto Ruska.

Foto

Podpora terorizmu v celém světě byla naprosto typická pro Kreml a jeho vazaly (což byl násilný a krvelačný tzv. "tábor míru"). Kolaborantské vlády, včetně tehdejší naší, pomáhaly skrze činnost svých tajných služeb terorizmus organizovat a podílely se na vyzbrojování nejrůznějších teroristických bojůvek. Například na atentátu na papeže Jana Pavla II. se podepsaly bulharské tajné služby. Na pumovém atentátu na sídlo Svobodné Evropy se podílely rumunské a československé tajné služby. Z Československa putovaly zbraně pro IRA, ale také například pro ultralevicové gerily v Jižní Americe, atd. Smutně jsme se "proslavili" dodávkami semtexu teroristům, včetně těm libyjským za Kaddáfího režimu. Seznam je téměř nekonečný. Terorista Carlos vystudoval Univerzitu míru v SSSR a často se ukrýval před spravedlností za pomoci "socialistických krajin". A soudruh Iljič Ramirez Sánchez (Šakal) taky pracoval pro komunistické tajné služby.

Zdaleka nešlo jen o podporu ultralevičáků jako Brigate Rosse, Rote Armee Fraktion, Rudí Khmérové, Světlá Stezka apod. KGB podporovala i neonacisty a islamisty. Nešlo o žádné ideje, šlo jen a jen o snahu co nejvíce ublížit, šířit teror.

A soudruzi z Kremlu v tom jednoduše pokračují dodnes. Znovu nejde o žádné ideje, ale jen a jen o válečný, zlý úmysl. Putinův režim je ve své podstatě bolševický. Metody jsou stále stejné, nelze si dělat žádné iluze. Například za Mečiarovy vlády byly na Slovensku schváleny prazvláštně děravé zákony, které umožnily zřízení skladů zbraní údajně "znehodnocených", ale ve skutečnosti velmi snadno znovu použitelných. Div se světe, teroristická kampaň, která byla rozpoutána v Evropě (po první ruské agresi proti Ukrajině z r. 2014) měla ve své výzbroji kalašnikovy původem ze skladů na Slovensku.

Tedy, nesmíme být ani trochu naivní, bude potřebná velká bdělost a také maximální součinnost svobodných zemí. Musíme se bránit.

Byli bychom velmi naivní, pokud bychom tajili, že u nás ve prospěch ruského agresivního imperialismu neslouží mnozí naši politici nejrůznějších stran a straniček, včetně vysokých špiček dřívější politiky, neslouží Rusku nadále!

AL

sovětský svaz vždycky protestoval proti vměšování imperialistů do vnitřních záležitostí sovětského svazu po celém světě.

MB

Hoďte do googlu nebo do vyhledávání na YT jméno

Yuri Bezmenov

a dočtete se zajímavé věci o tom, jak KGB tiše a nenápadně podsouvala mládeži na "západě" svoji vizi boje za mír.

Nikdo toho pána v jeho době nebral moc vážně.

Díky za vážné informace!

Rusové nás upřímně varují před nebezpečnými činy ruských tajných služeb zprostředkujících desinformační hybridní válku včetně sabotáží!

Mnozí čeští politici, včetně nejvyšších, Klause, Zemana, Babiše a celých velkých a drobných stran a straniček, slouží Putinovi jako jeho pátá kolona. Nejvíce se nyní shromažďují v SPD! Tuto špínu absolutně nechápu!

  • Počet článků 3349
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 1799x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz