Rusko je teroristický stát a raketa v Polsku jde na jeho triko

Mám radost, že Poslanecká sněmovna prohlásila současný ruský režim za teroristický. Plným právem, protože Ti, kteří přepadají jiné státy, vraždí civilisty, loupí a drancují, si nic jiného nezaslouží.

Tuto rezoluci podpořili poslanci napříč politickým spektrem, s výjimkou SPD Tomia Okamury, jejichž 14 poslanců hlasovalo proti. To nepřekvapuje. Espéďacká banda je ve skutečností kolaborantskou a vlastizrádnou sebrankou a a rovněž hlásnou troubou Kremlu. Jí nevadí vraždění žen a dětí, jí nevadí sebevětší ohavnosti, které páchají rusáci na Ukrajině. A tak i přes jasné důkazy odmítla označit vládnoucí ruský režim za teroristický.

Je však třeba zahodit politickou korektnost a říkat pravdu naplno. Současný ruský režim je nejen teroristický a zločinný, ale i mafiánský. V Kremlu vládnou zrůdy v čele s kmotrem a masovým vrahem Putinem. Ano, vládnoucí režim v Moskvě je teroristický. Jsem proto, rád, že čeští poslanci nazvali putinovské Rusko pravým jménem a to je dobře. Jsem hrdý na naše zákonodárce za tento počin.

Shodou okolností ve stejný den, kdy naše dolní parlamentní komora přijala toto usnesení, dopadla na Polsko raketa, která zabila dva lidi. Je pravdou, že se mohlo jednat o ukrajinskou raketu vypálenou proti ruským střelám mířícími na kritickou infrastrukturu a civilní objekty. Ano, rusáci vyslali na Ukrajinu více než sto raket. Ta pouze brání svoje území. Nebýt ruského útoku, Ukrajinci by rakety nevystřelili.

V článku na iDNES.cz je to perfektně vystiženo poradcem ukrajinského prezidenta. Poradce šéfa ukrajinské prezidentské kanceláře Mychajlo Podoljak uvedl, že za jakékoli „incidenty s raketami“ je zodpovědné Rusko, které válku rozpoutalo a zasypává Ukrajinu střelami. „Podle mého názoru se musíme držet jediné logiky. Válku začalo a vede Rusko. Rusko na Ukrajinu masivně útočí řízenými střelami,“ uvedl.

To je naprosto přesné. Hlavním viníkem této politováníhodné události na polském území je v každém případě zločinecký, mafiánský a teroristický režim v putinovském Rusku.

Ruský vzkaz, říká o zásahu Polska Zelenskyj. Raketa byla vaše, tvrdí Kreml - iDNES.cz

Autor: Jan Ziegler | středa 16.11.2022 11:00 | karma článku: 21,43 | přečteno: 421x