Rusko je silně antisemitskou zemí nenávidějící Izrael

Země, kde se zrodí paskvil typu Protokoly sionských mudrců, je silně antižidovská a je smutné, že nenávist k Židům je rozšířená i mezi blogery. K zlehčovatelům holocaustu se přidal i Jaromír Petřík.

Diskutující na blozích Adam Kowalczyk je známý svoji nenávistí k Židům. Všiml jsem si, že bloger Jaromír Petřík si sním docela rozumí. To, že v diskusi pod jedním blogem ocenil plusem Kowalczykův příspěvek, že holocaust je náboženství, znamená, že se de facto přidal k náckům, kteří tuto snad nejhorší událost v dějinách lidstva zpochybňují. V podstatě tak podpořil muslimské teroristy.

V jisté ruské televizi se nedávno vysílal silně antisemitský pořad, který viní Židy snad ze všech možných zločinů, prý stojí za potopením Titaniku, jedenáctým zářím a katastrofou v Černobylu. To jsou samozřejmě nesmysly, nicméně v Rusku, které je známé svým silným antisemitismem, tomu hodně lidí věří. Koneckonců Rusko ještě v éře Sovětského svazu podporovalo arabské teroristy včetně radikálních islamistů, kteří v Izraeli vraždili civilisty včetně žen a dětí.

Raoul Wallenberg

         

Nelze se divit, vyhlášeným antisemitou byl i komunistický vůdce a masový vrah Josif Stalin, který nechal zavraždit Židů Raoula Wallenberga, jenž zachránil desetitisíce maďarských Židů před nacistickými koncentráky. Je to jeden z dalších důkazů toho, že nacisti a komunisté mají k sobě hodně blízko a že v Rusku má antisemitismus velkou tradicí.  

http://www.ztis.cz/rubrika/historie-archeologie/clanek/zachrance-zidu-raoul-wallenberg-byl-popraven-na-stalinuv-prikaz-potvrdil-denik-predsedy-kgb

http://www.ztis.cz/rubrika/antisemitismus/clanek/zide-stoji-za-potopenim-titaniku-katastrofou-v-cernobylu-i-za-11-zarim-tvrdi-dokument-odvysilany-v-ruske-televizi

 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 5.9.2016 18:23 | karma článku: 27,60 | přečteno: 1037x