Ruské neonacistické hajlovače vyhostit a poslat z Francie domů

S násilnickou sebrankou musí francouzští policisté jednat tvrdě. Jsem rád, že ruští neurvalci, kteří neváhali útočit i na ženy a děti, nyní budou vyhoštěni a pomažou domů. Rvačky na sportovní utkání nepatří.  

Rusko bylo za násilí svých fanoušků při zápase s Anglií na fotbalovém Mistrovství Evropy ve Francii podmínečně vyloučeno a tamní fotbalová asociace zaplatí pokutu 150 tisíc euro. To je spravedlivý a zasloužený trest. Ocenění si zaslouží rovněž francouzská policie, která vyhostila několik desítek ruských násilníků za útoky na lidi v marseillských ulicích.

Hlas lidu v budějických hospodách byl jednoznačný a opětovně dokázal, že údajná česká rusofilie je virtuální realitou. „Ti ruští burani potřebují dostat pořádnou nakládačku, a je super, že se s nimi frantíci nemažou.“ „Nadáváme na islamisty, že se nechovají podle evropských norem a máme pravdu, ale ta ruská svoloč je stejná pakáž jako muslimští fanatici. Útoky na lidi v ulicích nemají nic společného s evropskými hodnotami.“ „Je to asiatský opad, a nechápu, když většina Ruska leží v Asii, proč hrají evropské soutěže. „Ať si hrají se severní Koreou nebo Čínou.“ „Je potřeba, aby ti ruští fašouni dostali pořádně přes hubu.“ Jsou to hodně tvrdá slova, a já osobně nejsem tak radikální. Nicméně jejich původce chápu.

Násilí ke sportu nepatří a uznávám, že nejenom ruští fanoušci se chovají násilnicky. Jenomže když například v roce 1985 zavinili angličtí rowdies tragédii v Bruselu, tak tehdejší britská premiérka Margaret Thatcherová jejich chování odsoudila a prohlásila, že jsou ostudou Anglie. Avšak poslanec Státní dumy Igor Lebeděv dokonce tyto ruské násilníky pochválil. Bezdůvodné mlácení lidí na veřejnosti a dokonce útoky na ženy a děti nepatří do evropské civilizace. Tím, že to někteří ruští politici schvalují, klesají na úroveň muslimských radikálů. A také součástí západních kulturních zvyklostí je dodržování pravidel a zákonů hostitelské země. Kdo se proti ním protiví, musí být tvrdě potrestán.     

O ruských fanoušcích hodně vypovídají i záznamy z videí, na kterých hajlují. Čili jsou to normální náckové a s takovými je potřeba jednat tvrdě. Neštěstím ovšem je, že Rusko za pochybných okolností a podezření z masivní korupce získalo pořadatelství mistrovství světa ve fotbale v roce 2018. To tedy můžeme čekat násilnické orgie.                

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/fotbalovi-fanousci-z-ruska/r~f5401f2e323511e6888a0025900fea04/

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/fotbalovi-fanousci-z-ruska/r~f5401f2e323511e6888a0025900fea04/

 

Autor: Jan Ziegler | úterý 14.6.2016 18:34 | karma článku: 35,73 | přečteno: 2303x