Ruská školačka chtěla mír, skončila v sirotčinci a tatínek ve vězení

Proruští aktivisté vykřikují cosi o svobodě projevu, přitom se zastávají odporného rusáckého putinovského režimu, který kvůli obrázkům posílá děti do sirotčinců a táty do basy.

Jak uvedl ve svém článku iDNES.cz, dvanáctiletá školačka Máša Moskaljovová z ruského města Jefremov namalovala ve škole obrázek, na němž vyjádřila odpor vůči ruské agresi proti Ukrajině. Udala ji učitelka, děvče skončilo v dětském domově a tatínek ve vězení. Tomu hrozí až tři roky v nápravném lágru údajně za trestný čin diskreditace ruské armády. Našim „hrdinným bojovníkům za mír,“ kteří de facto žádají po Ukrajině, aby kapitulovala před násilníkem, se nic takového stát nemůže.

Masový vrah a válečný zločinec Putin je ubožák a zbabělec, který se evidentně bojí malých dětí, když je nechává zatýkat a posílat za mříže. Nechápu, jak někdo může takového zloducha obhajovat. Mezi Hitlerem a Putinem už opravdu není téměř žádný rozdíl.

Kdysi se za komunistické totality vyprávěl takový vtip. V SSSR a USA je naprosto stejná svoboda slova, v obou zemích můžete před Bílým domem a před Kremlem vykřikovat americký prezident je darebák a nic se vám nestane. Ono to platí pořád. I v současnosti si můžete před před Pražským hradem zakřičet generál Pavel je darebák a nic se vám nestane, lidé se budou smát, ťukat si na čelo, ale to je tak vše. A samozřejmě, když tohle budete vyřvávat v Moskvě na Rudém náměstí, také vyváznete se zdravou kůží.

Teď ovšem vážně, zkuste si před Kremlem zakřičet, že Putin je darebák, tak velmi rychle skončíte ve vězení a to docela na dlouho.

Naší falešní mírotvorci "statečně" u počítačových kláves bojují za mír, a nic se neděje. V Rusku malá holka také bojovala za mír a skončila v sirotčinci. Dospělí na tom bývají ještě hůře, protože Ti, když bojují za opravdový mír na Ukrajině, končí ve vězeňských celách.

Jistý Ladislav Vrabel před časem prohlásil, že v Rusku je sice také cenzura, ale ne tak hrozná jako u nás. Evidentně sprostě lhal! Co ovšem také čekat od podvodníka, který okrádá věřitele a vědomě nesplácí své dluhy. Takoví lidé jsou pro mne obyčejní dezolátí, špíny a křiváci, kteří nepatří do slušné společnosti. I když je možné, že trpí nějakou duševní poruchou a za své jednání nemohou.

Ruská školačka kresbou odmítla válku. Otce zavřeli, ji poslali do sirotčince - iDNES.cz

 

Autor: Jan Ziegler | pátek 3.3.2023 10:57 | karma článku: 23,82 | přečteno: 464x