Rusácká logika: Potrestáni mají být viník i oběť

Tento blog jsem původně vůbec psát nechtěl, ale nemůžu jinak. Je zábavné, jak rusácí neunesli prohru s našimi v hokeji, vztekají si jak malé děti, kterým sebrali hračku, a nadávají českým hráčům do simulantů.

Ono to není nic nového, i čeští a slovenští hokejisté z dřívější éry vzpomínají, jak jim rusáci, když se jim nedařilo, nadávali rovnou do fašistů.

Korunu včerejšímu hokejovému zápasu našich s Rusy na olympijských hrách nasadil obránce Jegor Jakovlev, který podle článku na iDNES.cz o trestu pět minut plus dokonce zápasu pro svého spoluhráče pronesl: „...Myslím, že když rozhodčí dají takový trest, tak by do konce zápasu neměl hrát ani faulovaný hráč.“ Tak to je logika jak Brno. Podle ní by třeba v případě loupežného přepadení měli být stejně potrestáni lupič i oběť. Něco takového může vymyslet jenom rusák. Na druhé straně, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil.

Většina diskutujících po zmíněným článkem z toho má legraci a ptají se co se to s Rusy děje, dříve nebývali tak ubrečení jako teď. I vzhledem k množství jejich dopingových afér to vypadá tak, že oni musí vyhrávat za každou cenu a běda, když tomu tak není. To jsou pak chudinky, které nikdo nechápe a celý svět jim ubližuje.

Milí rusáci, přestaňte být zapšklými a nenávistnými rusáky, a staňte se hrdými Rusy. Toho se ovšem nedosahuje tím, že budete po prohraném zápase fňukat, jak malé děti a svádět svoji neschopnost na všechno možné jen ne na vlastní chyby. Přestaňte si hrát na ukřivděnce a začněte se chovat normálně. Je také třeba začít vidět chyby především u sebe a ne u druhých. 

ZOH 2022 | Češi jsou simulanti a provokatéři, sudí nechápeme, vztekají se Rusové - iDNES.cz

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | neděle 13.2.2022 17:26 | karma článku: 26,02 | přečteno: 651x