Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolikrát se ještě bude do olympiády plést politika....? Ten, který si chce něco v tomto směru dokazovat si musí uvědomit, že tam politika nepatří.

0 1
možnosti

Jistě, a proto by nám Rusové neměli nadávat do provokatérů a simulantů.

0 0
možnosti
Foto

R^Bohužel nic překvapivého, od rusáků lze čekat jakoukoli špatnost.

2 1
možnosti

R^R^R^

Ano, je to pro Rusy divné. Jen si kladu otázku, jak jsou za prohru trestáni.

:-)

1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

V září 1968 byl Emil Zátopek uklizený z Prahy do Vojenských lázních Teplice. No, v ilegalitě tedy moc nebyl, a dokonce dělal besedy. Na jedné, které jsem se v kulturáku v Lípové ulici zúčastnil, vyprávěl mnoho o svých zážitcích z celého světa, a také o jednom mezistátním atletickém utkání někdy v padesátých letech v Moskvě. Vše bylo dohodnuto, a když naše výprava dorazila, zjistila, že propozice jsou změněné, ty s našimi atlety byl zrušené a přibyly ty, na které jsme neměli závodníky. Když naši velezdvořile vznesli soudružský protest, bylo jim řečeno: Něchvátit, budut očki zolka dlja nas, a bylo vymalováno. Koneckonců starý fór ze socíku říkal o dělení: žádný bratrsky - pěkně napůl! :-)

1 0
možnosti

Izvinitě požalujsta ošibku - Budut očki tolka dja nas ... poňjátno! :-)

0 0
možnosti

„...Myslím, že když rozhodčí dají takový trest, tak by do konce zápasu neměl hrát ani faulovaný hráč.“ Tak to je logika jak Brno. Podle ní by třeba v případě loupežného přepadení měli být stejně potrestáni lupič i oběť. Něco takového může vymyslet jenom rusák. Na druhé straně, tak dobře jsem se už dlouho nepobavil.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783341

Víte co je zajímavé pane Zieglere? Že v okamžiku, kdy jsem si tenhle výrok přečetl z vašeho blogu, tak jsem ho pochopil tak, že jim trest přišel moc přísný. A poukazuje na to, že pokud by byl takovýto trest, pak by faulovaný hráč neměl být ve stavu odehrát zápas. ̈

Ne že chtějí, aby byl trestán i faulovaný hráč. Ale že pokud je trest do konce utkání, tak faulovaný hráč vlastně ani nemůže hrát, protože zdravotní problémy.

Fakt tak nějak netuším jak vám jako první naskočilo vysvětlení, které jste předložil. Mně jako první po shlédnutí vyjádření (z vašeho blogu) jsem to pochopil tak, jak jsem vysvětlil v příspěvku.

Ano, bylo to řečeno hned po utkání kdy ještě emoce převládali nad chladným uvažováním, ale fakt jsem nikde nevyčetl, že žádal potrestání i pro faulovaného hráče.

0 1
možnosti

Je normální, že faulovaný hráč většinou zápasy dohrává a to nejen v hokeji.

1 0
možnosti
Foto

Rusové chtějí posunout hokej o krůček do budoucna. Už nebude třeba likvidačních faulů na hvězdy soupeřů, hned na začátku si dle pravidel týmy určí pět hráčů soupeře, kteří k zápasu nenastoupí.

5 0
možnosti
Foto

Počkej až přijde pan učitel. Vysvětlí ti, že sovětští, vlastně ruští, sportovci byli těžce poškozeni a že to se sportem nemá nic společného :-) .

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Po prehratom zápase, sú reakcie hráčov plné adrenalínu, nerobil by som z toho tragédiu, viac ma iritujú reakcie kremeľských politikov.

Rusy oslavovali víťazstvo skupiny a priamy postup, Česi z tretieho miesta čakajú na barážového súpera.

Víťazstvom nad Ruskom určite ČR potešila.[>-]R^

1 0
možnosti

Ano to by se dalo pochopit, ovšem výrok Jakovleva pronesený nikoliv bezprostředně po zápase je totálně mimo. :-)

0 0
možnosti

Asi by bylo dobré to těm nenávistným rusáckým hokejistům přeložit do azbuky. Jinak ten blog na ně nezapůsobí.

0 0
možnosti

Děkuji za radu. Udělám to. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz