Putinovská říše zla následuje nacistické vzory

Moskevský soud podle iDNES.cz odsoudil k sedmiletému vězení městského zastupitele Alexeje Gorinova, který podle něj šířil falešné zprávy o ruské armádě. Gorinov odsoudil ruský útok na Ukrajinu a označil ho za válku.

Slušní diskutující pod článkem o této smutné události, kterých je naštěstí většina, tento odporný rusácký zločin jasně odsoudili a nebrali si přitom servítky. Tak třeba Jiří Hybš uvedl: „Prostě ruSSáci jsou fašistický dobytek. Tečka.“ Velký úspěch měl Jaroslav Krkoška s názorem. „Zatočili s pánem pěkně po bolševicku. Totální odpad tahle putinovská chátra!!“ 88 plus a žádné mínus. A Pavel Krůta s 50 plus a žádným mínus také dobrý. „Tak to vypadá, když někdo žije ve fašistickém státě, plném ruSSkých teroristů.“

Ano, je nutné si jasně říci, že putinovské ruSSácko je zločinecký stát s nacistickými prvky, s masivní korupcí, který terorizuje své vlastní občany. Zmanipulovaný proces s moskevským městským zastupitelem Gorinovem je toho dalším důkazem. V civilizované zemi není normální posílat opoziční zastupitele do vězení za protesty proti nespravedlivé agresivní válce a vraždění žen a dětí. Potíž je ovšem v tom, že v Rusku podle mnoha svědectví neexistuje nezávislá justice a soudci soudí podle příkazů Kremlu a příslušníků silových složek, hlavně tajné služby FSB.

Pokrytečtí jsou zdejší putinovi poskoci, kteří volají po svobodě projevu a přitom velebí putina, který v ruSSácké říši tvrdě potlačuje jakýkoliv jiné názory. Neumím si představit ten rachot, kdyby české soudy odsoudily do vězení například politika SPD, který hájí ruské násilnosti na Ukrajině. To by bylo řevu. Obdiv k zemi, která masakruje civilisty a likviduje opozici, je mimořádně hnusný.

Jelikož nyní nemohu až do pozdního večera diskutovat, budu v diskusi velmi rázný proti každému, kdo bude velebit a hájit režim s nacistickými prvky v putinovském Rusku. Stoupence zla je třeba rázně potírat, můj známý by rovnou řekl likvidovat. No, já jsem mírnější.

Moskevský zastupitel mluvil o válce a mrtvých dětech. Dostal sedm let - iDNES.cz

 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 11.7.2022 11:59 | karma článku: 27,05 | přečteno: 544x