Putin má narozeniny, my máme přání jediný

Aby tento mafiánský boss, masový vrah, bandita, válečný zločinec, atd. konečně zmizel a přestal škodit lidem. A se mnou si to jistě přeje drtivá většina slušných lidí. Zrůdy nemají právo na existenci.

Ano, uznávám, jsem hodně ostrý. Ovšem k sedmdesátým narozeninám nemohu přát Vladimíru Putinovi nic dobrého. Přeji mu jenom to nejhorší, jako bych to dříve přál Hitlerovi nebo Stalinovi. Stejného mínění jsou i diskutující pod článkem na iDNES.cz. Objevil se dokonce i názor, že matka jej měla raději utopit, když ho porodila. Slova na jeho adresu typu zmetek a šmejd patří ještě k těm mírnějším. Časté jsou také názory, že se jedná o nebezpečného psychopata a blázna, kterého měli už dávno zavřít do blázince.

Nevím, nejsem psychiatr, a nemohu si dovolit takové soudy. Nicméně Putin už od dětství vykazuje znaky nenormálnosti. Byl to brutální rváč, bitkař, kterého přitahovaly dětské gangy. A sklony k tyranii a násilnictví v něm zůstaly do současnosti. Putin uznává pouze silové řešení problémů. Jak výstižně napsal další diskutující, na něho platí jen brutální síla a nutnost zkopat jej do kuličky.

To je hodně razantní , ale Putin udělal z Ruska říši bezpráví, území svého mafiánského gangu, který on řídí jako kmotr. Pokud jste členy putinovské mafie, můžete všechno, krást loupit i vraždit. Akorát nesmíte jediné, přijít o přízeň nejvyššího bosse. To pak skončíte za mřížemi nebo třeba „náhodně“ vypadnete z okna.

Vím, že, to co jsem napsal, je drsné, ale uvědomme si, že Putin bezdůvodně rozpoutal nevyprovokovanou válku proti Ukrajině a jeho vinou umírají nevinní lidé včetně žen a dětí. S takovými gaunery nelze jednat slušně, protože oni to berou jako slabost. A to je třeba si neustále opakovat jako mantru.

Vytoužený syn i zuřivý grázl. Jak Putina formovalo dětství v Leningradu - iDNES.cz

 

 

Autor: Jan Ziegler | pátek 7.10.2022 16:40 | karma článku: 27,02 | přečteno: 441x