Putin a jeho poskoci se už dočista pomátli

V Kremlu řádí šílenci. Jinak si nelze vysvětlit Putinovu hlášku o tom, že prý Západ a Ukrajina podle článku na webu iDNES.cz plánovaly vraždu televizního moderátora Vladimíra Solovjova.

Rusácká propaganda už klesla na úplné dno a je to čiré zoufalství. Solovjov je „hvězdou“ ruské státní televize a je proslulý tím, že ve svých pořadech vyhrožuje členským zemím NATO likvidací. Bavič je to skvělý, avšak ten, kdo používá zdravý rozum, chápe, že Ukrajina ani Západ nemají důvod tohoto šaška zabíjet. Jen člověk rozumu velmi mdlého může věřit tomu, že si na jeho likvidaci zápaďáci údajně najali teroristickou skupinu National Socialism/White Powe.

Je směšné, že putinovští propagandisté přicházejí s takovou hloupostí, asi už si neumí vymyslet něco pořádného. Na této zprávě se dá věřit snad jediné informaci, že podle ruské tajné služby FSB se podezřelí, které zadržela, postupně přiznávají. Chápu, jenom by mě zajímalo, jestli mají zatčení dosud všechny zuby, nechybí jim náhodou nějaké nehty na rukách či na nohách nebo nemají na těle popáleniny. Řekl bych, že ano. Rozumím tomu, že tyto Putinovy lži jsou určené hlavně domácímu ruskému publiku totálně zmasírovaného kremelskou propagandou. Ale čeho je moc, toho je příliš.

Ono by to byla docela i legrace, kdyby kvůli šílenému Putinovi neumírali na Ukrajině nevinní lidé, a v Rusku nebyli skutečně vraždění nepohodlní novináři, s velkou pravděpodobností na rozkaz Kremlu, jako například Anna Politkovská.

Zmařili jsme atentát na našeho moderátora, hlásí Putin. Viní Kyjev a Západ - iDNES.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 26.4.2022 17:20 | karma článku: 34,29 | přečteno: 1132x