Pomozme pozůstalým po zavražděném jihočeském policistovi

Dneska jsem dostal dopis Základní organizace Nezávislého odborového svazu Policie České republiky v Českých Budějovicích s prosbou o přispění do sbírky. Já jsem vyhověl a vyzývám k následování.

Nadpraporčík V. H. z obvodního oddělení Hluboké nad Vltavou zemřel před Vánocemi při zásahu proti mladíkovi, který nožem ohrožoval další lidi ve svém okolí. Viz http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575557

Vážím si policistů a útoky proti nim není možné tolerovat. Ve společnosti musí nastat taková atmosféra, kde se zločinci budou bát si vůči strážcům zákona dovolit jakékoliv násilnosti. Asi takhle, když násilník, který ohrožuje své okolí, bude policisty zneškodněn i za cenu nejvyšší, měli by s tím lidé souhlasit, vždyť jde o bezpečí nás všech.        

Proto také vyzývám všechny lidi dobré vůle k příspěvkům do sbírky, kterou zřídila Základní organizace Nezávislého odborového svazu PČR v Českých Budějovicích, převodem nebo vkladem na níže uvedený sbírkový účet, který je pro tento účel zřízen na období od 3. ledna do 31. března.

Číslo účtu – 4200555535

Kód banky – 6800

Var. Symbol – 314394

http://www.policie.cz/clanek/verejna-sbirka-pro-pozustale-tragicky-zesnuly-policista-nprap-vaclav-haase.aspx

 

 

Autor: Jan Ziegler | úterý 3.1.2017 18:18 | karma článku: 19,07 | přečteno: 846x