Palestinská teroristka veřejně vystoupila, komunisté aplaudovali vražedkyní žen a dětí

Zabíjela izraelské ženy, zabíjela izraelské děti, unášela letadla, přesto minulý týden pozvali španělští komunisté do Evropského parlamentu palestinskou teroristku Leila Khaled ze zakázané teroristické organizace PFLP.

Komunisté této zrůdě při jejím projevu tleskali vestoje a zatínali ruce v pěst. Naštěstí ne všem se tohle extempore líbilo.  PFLP, která se podílela na unášení letadel a vraždění lidí.Český europoslanec Tomáš Zdechovský proti vystoupení palestinské vražedkyně podal protest, s tím, že tohle už je s hranou. „Demokracie má své hranice, to bychom příště mohli pozvat třeba Anderse Breivika nebo jiného teroristu,“ řekl Zdechovský.

  

Přesně tak. Leila Khaled je obyčejným zločincem, nikoliv bojovnicí za svobodu Palestinců. Vraždy civilistů jsou neomluvitelné v každém případě. Arabští teroristé neuznávají právo Izraele na existenci, a proto nemohou být v žádném případě považování za solidní partnery k jednání. Ti, co auty najíždějí do bezbranných lidí, odpalují bomby v metrech, letištích nebo restauracích jsou gangsteři a islamističtí fanatici. Takoví nemají právo vystupovat v demokratických institucích.

To, že jí aplaudovali komunisté, by nás nemělo překvapit. Rudí soudruzi ze všech zemí už desítky let podporují palestinské radikály včetně islamistických fanatiků, tolerují a dokonce oslavují jejich vraždy. Jako Čech se stydím za to, že tuhle ženu kdysi velebili i naši komunisté a socialistické Československo cvičilo a vyzbrojovalo palestinské teroristy včetně muslimských radikálů.

Je mně rovněž smutno z toho, že některé členské státy Evropské unie jako Francie, Švédsko, Itálie nebo Španělsko podporují Palestince včetně teroristů. Přehlížejí však přitom, že palestinská samospráva nijak nebrání vrahům z Hamasu nebo Hizballáhu v útoku proti Židovskému státu. Stejně tak šéfka diplomacie EU zahraničí EU Federica Mogherini  z nějakého důvodu s Palestinci sympatizuje. Prý mají nárok na vlastní stát. Jistě, ten už mohli mít dávno, kdyby se chovali normálně a nezpochybňovali právo Izraele na existenci.  

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-09-27-dfer-protesterer-terror-ikon-taler-i-eu-parlament

Autor: Jan Ziegler | pondělí 2.10.2017 10:59 | karma článku: 40,38 | přečteno: 2381x