Michal Koudelka se stal generálem, Zemanovi navzdory

Jihočeský hejtman Martin Kuba povýšil šéfa BIS Michala Koudelku do hodnosti brigádního generála. Platí mu na území Jihočeského kraje a to je dobře. V každé normální zemi by už totiž generálem byl.

Michal Koudelka je úspěšným šéfem úspěšné kontrarozvědky - Bezpečnostní informační služby, kterou za velmi schopnou považuje i nejlepší tajná služba na světě izraelský Mossad. Mimochodem ta také školí její agenty. Perfektní práci odvedla nedávno BIS v tzv. vrbětické kauze, což mi osobně potvrdili i někteří poslanci a senátoři, kteří dotyčné spisy četli. Jejich závěr zní jasně: „BIS to má precizně podložené, důkazy o ruské vině jsou přesvědčivé.“

Jihočeský hejtman Martin Kuba

Hejtman Kuba udělal, jak sám řekl, jen to, co by se každé normální zemi stalo už dávno. Plukovník Koudelka by už dávno byl povýšen do hodnosti brigádního generála. Jsem rád, že alespoň u nás v jižních Čechách jeho generálské povýšení platí a náš hejtman si za to zaslouží velkou pochvalu. Ale pro všechny slušné lidi je pan Koudelka generálem už dávno.

A tím, že jej nechce povýšit nějaký zapšklý mstivý stařík na hradě, není třeba se trápit. On Miloš Zeman je už naprosto mimo a nechová se jako prezident suverénního státu, ale poskok cizích mocností. Jeho řeč o dvou vyšetřovacích verzích v souvislosti s Vrběticemi byla prokazatelně lživá, a vykazuje znaky kolaborace a vlastizrady. Takže Michal Koudelka je generálem, a zmatené výplody jakéhosi bezvýznamného obyvatele Pražského Hradu už rozumní lidé neberou vážně.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/michal-koudelka-reditel-bis-vyznamenani-fikce.A210611_122118_domaci_pmk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 15.6.2021 15:41 | karma článku: 27,01 | přečteno: 740x