Kvůli Klausově aféře by měla Bobošíková zmizet z politiky

Selhání ochranky prezidenta Václava Klause bylo trestuhodné a je jasné, že tato blamáž nemůže zůstat bez následků. Pokud ovšem předsedkyně strany Suverenita vyzývá k odstoupení ministra vnitra a policejního prezidenta, tak by jim sama měla jít příkladem, omluvit se občanům této země a odstoupit z prezidenstké volby.

Důvod k abdikaci Bobošíkové je jasný. Na prezidenta Klause střílel člověk, který o sobě tvrdí, že je mladý komunista. Přitom v minulé prezidentské volbě Jana Bobošíková kandidovala za KSČM. Tedy za stranu, jejichž mnozí členové stále velebí masového vraha Klementa Gottwalda a hájí teror padesátých let. Ke komunistům se hlásí i člověk, který střílel na prezidenta Klause z plastikové pistole. A takové lidi, kteří sahají k teroristickým metodám a hájí zločince, Bobošíková de facto podpořila.

Paní Bobošíková svým jednáním dokazuje, že mravnost nebo pevné zásady pro ni nic neznamenají. Jde ji pouze o moc a je jedno kdo jí k ní pomůže, jestli komunisté, nacionalisté, liberálové nebo kdokoliv jiný. Ona se pouze snaží za každou cenu dostat na politické výsluní.

Proto šéfová Suverenity nemá morální právo vyzývat kohokoliv k abdikaci, ale sama by měla odstoupit z prezidentské volby a zmizet z politiky. V souvislosti a paní Bobošíkovou si často vzpomenu na mnohé členy prvorepublikové Národní obce fašistické, kteří byli „horlivými“ českými protiněmeckými vlastenci, ovšem jen do 15. března 1939, pak houfně vstupovali do Vlajky a Třetí říše neměla oddanější stoupence.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | sobota 29.9.2012 11:12 | karma článku: 37,39 | přečteno: 3361x