Kremelská říše se barví do ruda, masový vrah Stalin nevadí

Ruská ústřední volební komise povolila ve volební kampani před parlamentními volbami používat portrét jednoho z největších zločinců v dějinách lidstva Josifa Stalina. Je to další důkaz plíživé rehabilitace komunismu.

Historici se shodují, že komunistický zločinec Stalin nechal povraždit desítky milionů lidí a má na svědomí více mrtvých než podobná zrůda Adolf Hitler. Historik Václav Veber ve své výborné knize Rudý car píše o 40 milionech obětí stalinských represí. Rusko klesá stále hlouběji do morálního bahna. Tento čin ruské volební komise to potvrzuje a tamní komunisté už prohlásili, že portrét tohoto arcilotra budou ve volební kampani maximálně využívat.   

Píše o tom ve své výborném komentáři Honza Jandourek, je nemyslitelné, že by někdo v Německu veřejně propagoval obraz Adolfa Hitlera. Prostě tento člověk je ztělesněním zla zvaného nacismus a jakákoliv jeho glorifikace j nepřípustná. A komunismus je srovnatelné zlo. Nacisté vraždili lidi z rasových důvodů, komunisté z třídních. Společné mají oba systémy sociální inženýrství a snahu vytvářet i za cenu násilí ze svého pohledu dokonalého člověka. To samozřejmě nemůže fungovat.

V Rusku jsou už také otvírány Stalinova muzea (o jeho zločinech se samozřejmě nezmiňují) a pro změnu rušeny nebo zcela měněny výstavní expozice, které jsou věnovány gulagům. Prý tam seděli obyčejní kriminálníci a nikoliv političtí vězni. Představa, že by se zrušilo například muzeum v nacistickém koncentračním táboře v Mauthausenu nebo se jeho koncepce změnila a dokazovala, že tam byli vězněni obyčejní zločinci, je hrozná.

Už jsem o tom psal několikrát, ale budu to stále opakovat, protože je to nutné. Je nehoráznou drzostí, když Rusko vytýká Ukrajině Banderu a samo velebí daleko horší zločince, jako byli Lenin, Stalin a jim podobní. K tomu mně napadá jenom proslulý Krylův citát „vrah o morálce káže.“

http://svobodneforum.cz/v-ruskych-volbach-se-podle-volebni-komise-smi-pouzivat-obraz-stalina-podle-komunistu-je-to-zavan-sveziho-vzduchu/

Autor: Jan Ziegler | pátek 19.8.2016 17:45 | karma článku: 28,65 | přečteno: 876x