Komunistický starosta půjde před soud

Bývalý důstojník pohraniční stráže Václav Kučera a nynější první radniční muž v Horní Stropnici je obžalován z pletich při výběrovém řízení. I komunisté mají holt se zákony problémy.

Před soud s ním půjdou další dva členové rady za KSČM a bývalý místostarosta za ČSSD. Žalobu již na dotyčné podalo Okresní státní zastupitelství v Českých Budějovicích. Vypadá to na typické podrazy při výběrovém řízení, které je ušito na míru jedinému zájemci. V tomto případě šlo o nákup lesnické techniky, respektive speciálního traktoru.

Miloš Zeman kdysi prohlásil, že komunisty nikdo nekorumpuje, protože by z toho nic neměl. Kdo mě zná, tak ví, že jsem velkým kritikem současného prezidenta, ale tady mu musím dát za pravdu. Navenek vypadají jako čisté lilie, ale jenom do té doby než se někde dostanou k lizu. Pak je zle. Následuje rudý teror a vraždy. Vždyť je historicky dokázáno, že komunisté povraždili minimálně sto milionů lidí.

A když mají moc v demokratickém státě, tak se chovají jako někteří jiní jedinci. Kradou, tunelují svěřené veřejné majetky atd. Komunisté už dříve de facto rozkradli v Českých zemích majetky za stovky miliard korun. On nikdo není čistý, aneb jak pravil svatý apoštol Pavel v Písmu Svatém,“ nikdo není bez hříchu, nikdo ani jeden,“ Lidská přirozenost je už taková a svádí k tomu zbohatnout za jakoukoliv cenu. A je vidět, že i hlasatelé třídní rovnosti. Starosta Horní Stropnice na Českobudějovicku Václav Kučera byl už před nějakou dobou vyšetřován pro nekalosti, ale tehdy to ustál. Teď už je to vážnější. Jistě zatím odsouzen nebyl, ale faktem je, že jeho radnice podezřele nakupuje za obecní peníze moc často drahá auta pro pana starostu.

Václav Kučera sloužil u pohraniční stráže, která v zájmu komunistických zločinců vraždila lidi na hranicích. Vykládá se o něm také, že vojáky základní služby využíval, tedy spíše zneužíval pro soukromé účely, například na stavbě chalupy. O tom kdysi psala i jihočeská příloha MF DNES.  

http://budejovice.idnes.cz/starosta-jde-k-soudu-0lq-/budejovice-zpravy.aspx?c=A151014_2198428_budejovice-zpravy_epkub 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 2.11.2015 19:04 | karma článku: 28,02 | přečteno: 1006x