Jak mladý komunista a nyní místopředseda PRO hlásal třídní boj

Tomáš Nielsen byl předsedou mladých komunistů v Praze a tvrdil, že vítězství komunismu nad kapitalismem je nevyhnutelné. Je opravdu k popukání, jak se současný údajný bojovník za svobodu chystal na revoluci.

Záznam z ČT24 z roku 1995 zveřejnil na svém twitteru nick Pepe Razzi. Je to nějaká komunistická demonstrace, zaťaté pěsti, zpěv sovětské hymny a internacionály, většinou starší ročníky, ale pozor, s plamenným projevem zde vystoupil rovněž předseda mladých komunistů Tomáš Nielsen, který mimo jiné prohlásil, že práce zvítězí nad kapitálem a komunismus nad kapitalismem. Prý je to nevyhnutelné.

Tento dříve mladý zapálený revolucionář, co hlásal násilný převrat a chtěl lidem krást jejich majetky, je nyní místopředsedou jakéhosi PRO neboli odpadu české politické scény. Jak je patrné u šéfa této party Rajchla a jeho poskoka Nilesena, nenávist je neopustila, když organizují protesty proti bídě. Inu komunisté kdysi provozovali hladové pochody, a nyní mají věrné následovníky.

Ani nepřekvapuje, že Nielsen nedávno dostal pokutu 12 000 Kč od České advokátní komory, za to, že zastrašoval vedení škol kvůli proticovidovým opatřením. U něj však jeho bolševické manýry vzhledem k minulosti nepřekvapují ani v nejmenším.

Lidem jako Rajchl nebo Nielsen totiž nejde o opravdovou svobodu, Svoboda jejich podání ve skutečnosti znamená hlásání nenávisti a vyhrožování jiným lidem, kteří nesdílí jejich názory. Z minulosti dobře víme, kam taková nenávist vede, k vraždám, politickým procesům, a koncentračním lágrům.

Mám známé mezi advokáty a ti mně potvrdili, že Rajchl a Nielsen nemají mezi svými kolegy dobrou pověst. Jistý renomovaný právník dokonce uvedl, že podle jeho názoru tato dvojice opakovaně porušuje pravidla České advokátní komory (ČAK). Pro takové co tak trvale činí, následuje jediný možný a nejvyšší trest - vyloučení z ČAK.

(20) Uživatel Pepe Razzi na Twitteru: „Tomáš Nielsen, předseda pražských mladých komunistů, tady na videu byl proti svobodným lidem. Převlékač kabátů a vůbec šmejd. https://t.co/9OOCp9SIxY“ / Twitter

Advokát vyhrožoval školám kvůli covidu. Dostal pokutu 12 tisíc - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Autor: Jan Ziegler | pátek 10.3.2023 10:46 | karma článku: 26,96 | přečteno: 821x