AT

Pane Zieglere, tu fotku bych nijak nepřeceňoval a nebral jako nějaký důkaz. Když budu chtít a věnuji tomu čas, dokážu s pravicí nahoře přistihnout kohokoliv. Vzpomeňte na "hajlujícího" Zelenského, jehož fotky kolují po netu. Držme se zdravého rozumu a nepadejme na úroveň dezolé scény.

Foto

Mám na PC stole na dvojstojánku dvě izraelské vlajky, opodál na skříni velké foto Jeruzaléma, dále portrét Jicchaka Rabina (dar sestřenice z Nizozemí) a ve vitríně model tanku Merkava, letadla Texan T-6 s výsostnými znaky Izraelských vzdušných sil, obrázek aktuálního izraelského prezidenta, snímek Begina a Šarona, památeční foto Joniho Netanjahua, momentku, na kterém stojím v budově izraelské ambasády v Praze s tehdejším izraelským velvyslancem Yaacovem Levym a zmenšený model menory. Uvěříte mi, když budu tvrdit, že nechovám žádné sympatie k Izraeli, ale že jsem jen obyčejný de*il? Víc snad dodávat nemusím.

VM

Nevím jak je stará ta fotka, jestli je autentická, ale asi před 15 lety jsem na primitivním programu pro úpravu fotek z legrace udělal lidem 3 hlavy, tak dnes udělat jednu nastaženou ruku problém určitě nebude. Jinak jeho volič nejsem.

PK

Když se měl obhájit, začal tenhle "chlapák" koktat jako malé dítě, chycené při činu.

No a nakonec raději zabalil všechny debaty před volbami. Jsem si jistý že dobře ví, proč to dělá. Ztrapnil se už dost.

VF

Honzo, některým lidem vadí hajlování jen u Ukrajinců.

Foto

V mizerných dobách vylézají z kanálů potkani a krysy. Nemocná společnost umožňuje těmto lidem sebepresentaci. Zdravá by nikdy nepřipustila jejich veřejné působení.

DR

Nevím kdo to je, ale je nevolitelný. Tak to jste mě pobavil.

JZ

Když někdo hajluje a obdivuje Hitlera, tak je nevolitelný. to mne stačí, víc vědět nepotřebuji.

Foto

Odkopal se další povýšenecký obchodník s chudobou, který je přesvědčený o své vlastní nedotknutelnosti. Možná není nácek, možná to je jen další lidská sketa.

Foto

Možná, že obdržíte děkovný dopis, že jste mu pomohl dělat zadarmo PR. Jeho voliče totiž takové články jen utvrzují v tom, že je proti němu vedena špinavá kampaň, a proto je potřeba ho volit

JZ

Všechna jeho nacistická gesta jsou doložitelná. Divím se, že zrovna vám to nevadí. Jestliže někdo si napíše na FB slova zlatej tatíček Hitler, tak je to v kaýdém případě vypatlanec.

JH

J10a62n 11H22r31u31š31k28a

7. 6. 2024 8:19

Hlavně ten alfa samec den poté, co mu někdo vrátil jeho šikanování kohokoliv na facebooku, vypnul všechny příspěvky vše smazal, začal koktat jak 15 letý kluk a urazil se:D

A tenhle pokakánek chce něco jednat v EU jo?:D

Foto

Nic o něm nevíte, neznáte ho, ale máte potřebu připojit se k jeho dehonestaci. Kladu si otázku, kdo se bojí Turka? Že se ho bojí Nerudová s Rakušanem nebo Konečná to chápu. Ale že dokonce i Okamura to je přinejmenším zvláštní. "Filip Turek je však nepochybně nadějí a jediným nově se zjevivším politickým talentem mezi mladší generací. Na první pohled je věrohodným člověkem, což je jasným protikladem vůči paní Nerudové, která je všechno, jen ne věrohodná a důvěryhodná. To vidím jako jistou naději. Samozřejmě v politice začíná a má logicky začátečnické problémy. Mám ale pocit, že Filip Turek je nadějné jméno do budoucna, nejenom pro tyhle volby" To nejsou má slova, ale slova Václava Klause, který i v dnešní době má pořád co říct. V porovnání se současností to byly zlaté časy, když od byl předsedou ODS...

JZ

Vůbec ho neznám, ale mne jsou obecně lidé hajlující a obdivující Hitlera z duše odporní, nácky nesnáším.

  • Počet článků 3344
  • Celková karma 23,14
  • Průměrná čtenost 1801x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz