Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

A Ficovu nevadilo ani vyhrožování zabitím. Takto s evyjádřil k prezidentce Čaputové. „Musela počítat s tím, že jde do pozice, kdy pokud se nebude starat o lidi, pokud za ně nebude bojovat, bude vystavena kritice,“ řekl Fico.

Opravdu vyhrožoval zabitím "kritikou" nebo autor disponuje neobvyklou fabulační fantazii ?

3 2
možnosti
JZ

Kdybyste chápal psaný text, tak byste pochopil, že Fico takto zlehčoval výhružky zabitím paní prezidentce. Ale chápu, na Vás je to moc složité.

3 0
možnosti
RK

Tažný koník opět zařehtal.

1 1
možnosti
JZ

Je komické, když o slušnost hlásají a proti nenávisti brojí ti, kteří chtějí svrhávat vládu Petra Fialy. Jasně, Ficova vláda byla demokraticky zvolena je třeba ji respektovat. To ovšem vláda Petra Fialy také vzešla z regulérních spravedlivých a demokratických voleb. Ale v jejím případě to není třeba respektovat.

8 6
možnosti
ZE

Když jsem si přečetl nadpis-Fico rozeštvával Slovensko, útočil na soudy a stýkal se s mafiány-(dál jsem nedočetl) - napadlo mě jediné "tak se musí zastřelit" Pro mě velmi divný a hodně zavádějící nadpis. Nechtěl by jste příště mírnit rétoriku a o těžce zraněném člověku spíše pomlčet než takhle špinavě útočit?

11 4
možnosti
NM

...tady řešíme něco o čem nemáme žádný "ánunk" neb odpovídáme pouze na to,co nám předloží oficielní tisk ze Slovenska čekejte asi tak 14 dní a do té doby vylezou takové věci,že se nebudeme ani divit jak na to odpovědět ...a zatím můžete řešit situaci na naší politické scéně kde máme z minulosti dosti témat k zamyšlení jako npř, opomenutí poblahopřání ke zvovení a mnoho jiných průpovídek k p.Ficovi a je jich dost....

1 2
možnosti
JM

J78i73ř69í 29M25o24š19n56a

17. 5. 2024 13:39

Ziegler,přečti si blog kolegy Nožičky

3 2
možnosti
RC

ja ho cetl, pokud nekdo zakaze diskuzi melo by jit dat "karma minus", nejen plus

jinak k panu Nozickovi: evidentne povazuje nektere zamestnance za nekritizovatelne (a politik je zamestnanec naroda)

1) pokud clen vlady vyhlasi ze zeme smeruje k obcanske valce mel by si balit krabici, z fleku

2) pokud predseda vlady oznaci primo volenou prezidentku za americkeho agenta nemuze se divit ze nekdo jiny nesnasi jeho a da to najevo - proste karma

7 0
možnosti
LH

Rudá úderka a úderky všech barev vás pozdravují a těší se na další žertovné povídačky. Máte rád hysterii, ale o historii byste si měl něco načíst a hlavně přemýšlet , ona každá smečka mocipánů si ji přetvoří ve snaze přesvědčit svazáčky. Na svazáka už asi nemáte věk..., možná myšlení.

7 0
možnosti
JZ

Řekl bych, že atentátník není ve skutečnosti jasně vyprofilovaný, jedná se zřejmě o rozpolcenou osobnost, která neví, co chce. Jeho čin byl ojedinělý a on není součástí nějaké organizované skupiny. Atentát byl činem šíleného jedince.

6 0
možnosti
LU

Fico vypadá tiež, že nevie čo chce, hovorí tak, koná inak, je to populista.

Napr. postoj na vojnu na Ukrajine pre svojich dezolátov hovorí, že na Ukrajinu nepošle ani náboj, v skutočnosti, odsúhlasil vývoz zbraní zo Slovenska pre Ukrajinu za 6 mesiacov v hodnote 600 miliónov € komerčným spoločnostiam, 100 miliónov € poslal dotáciu zbrojovkám, ktoré vyrábajú zbrane pre Ukrajinu, zriekol sa húfnic Zuzany, ktoré si objednala slovenská vláda v prospech Ukrajiny... Podpísal sa pod Zelenského mierový plán, s dodatkom o celistvosti Ukrajiny vrátane Krymu...

Ficovi je ťažko veriť, už ho nenávidia aj prorusi.

7 1
možnosti
JZ

Slušnost v podání Fica a jeho stoupenců. Ale samozřejmě to není šíření nenávisti, to je oprávněná kritika. Nenávist je to pouze z druhé strany. Tak je třeba to správně třídně chápat. chápat.

Prezidentka Zuzana Čaputová je „americká prostitutka, pravda ve skutečnosti poněkud expresivněji. Takto burcoval skandování davu. místopředseda Smeru-SD L’uboš Blaha.

Jakýsi důchodce z Dunajské Lužné vyhrožoval zabitím prezidentce Zuzaně Čaputové i exministru obrany Jaroslavu Naďovi. bývalý policejní prezident a číslo devět na kandidátce Smeru Tibor Gašpar na to reagoval takto. „Nedivím se jim, těm důchodcům. V tom, co sledují, co jim je poskytováno, co zažívají v obchodech, v cenách potravin, co se děje s právním státem, s energetikou, reagují tak, jak reagují. Potřebují povolit ten ventil a pojmenovat věci i trochu vulgárně.“

A Ficovu nevadilo ani vyhrožování zabitím. Takto s evyjádřil k prezidentce Čaputové. „Musela počítat s tím, že jde do pozice, kdy pokud se nebude starat o lidi, pokud za ně nebude bojovat, bude vystavena kritice,“ řekl Fico. Takže výhružky zabitím jsou kritika. To je super. Jinak alespoň v Česku je nebezpečné vyhrožování trestným činem.

Nebudou tady o nenávisti kázat ti, kteří sami šíři fanatickou nenávist proti lidem s jinými názory.

10 6
možnosti
JZ

A tak rudá úderka již dostala pokyn a začala úřadovat. Že mne to ani nepřekvapuje.

3 2
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz