Europoslanec Zdechovský zařídil vystoupení vynikajících zpěváků

Je to skvělá propagace České republiky. Život totiž není jen o vážných věcech, jako jsou politika, ekonomika atd., ale také o kultuře, jejíž je také zpěv nedílnou součástí. A chlapci z tohoto sboru zvládají toto umění dokonale.

Na pozvání europoslance Tomáše Zdechovského vystoupí chlapecký sbor z Hradce Králové BONI PUERI 11. listopadu, zrovna v den válečných veteránů a ukončení I. světové války, v Bruselu v Evropském parlamentu. Bylo by jistě dobré, kdyby hradečtí chlapci toto důležité výročí nějakou pěknou písní připomněli.

Jedná se o vynikající dětský sbor, který patří k nejlepším v naší vlasti. Ovšem aby svou kvalitou přesvědčil, potřebuje dostávat co nejvíce příležitostí. A tohle vystoupení je k nezaplacení. Bude to vynikající reklama České republiky před špičkovým publikem. Ukážeme Evropě, že v Čechách máme mladé talentované zpěváky, kteří zvládají i skladby renomovaných autorů, prostě něco umíme. Pomůže to i samotnému souboru, pro který je to velká šance na další zajímavá vystoupení.

Kultura je rovněž důležitá součást lidského bytí. Máme přece rádi to, co je krásné a povznáší nás. Život zkrátka není jen o hmotných statcích. Proto si pan Zdechovský za tento čin zaslouží velké uznání.            

Autor: Jan Ziegler | neděle 1.11.2015 12:32 | karma článku: 16,45 | přečteno: 431x