Dlužníci, kteří neplatí na děcka a podporují rusácké zločince

Web aktualne.cz potvrdil ve svém článku, co jsem tušil už dávno. Příznivci Putina se rekrutují z neschopných flákačů a budížkničemů. Takoví se nyní přeškolují na znalce F-35 a volí SPD.

Příkladem může být nezaměstnaný malíř pokojů Jakub Netík. Už tento fakt musí před ním varovat. Proboha! Jak může být v dnešní době malíř pokojů bez práce?

To musí být opravdu „skvělý materiál“. Vždyť schopným řemeslníkům lidé líbají ruce a mají zajištěnou práci tak na rok dopředu. A aby toho nebylo málo, Netík rovněž neplatí alimenty na své děti. Dluží kolem milionu korun a na krku má exekutory.

Tento člověk byl kdysi fanatickým antiwaxerem a hlásal, že vláda očkováním proti covidu vraždí lidi. Pravda, jednalo se tehdy o Babišovu vládu, ale v takovém případě má moji podporu jakákoliv normální vláda. A nedávno se stalo očekávané. Netík se přeškolil z antiwaxera na stoupence rusácké agrese na Ukrajině a veřejně se radoval z vraždění Ukrajinců. Právem je proto trestně stíhán za šíření poplašné zprávy a podporování genocidy. A nyní se taková netáhla přeškolují na znalce nákupu amerických stíhaček F-35.

Vím o dalších podobných týpcích stejného ražení. V Praze jsem znal jistého Jardu instalatéra ze Strašnic, který také byl velký putinovec, volil komunisty a nadával na poměry a jak prý je na tom bídně. Tomu ovšem nebránilo, aby vysedával v hospodách, kde často nasával už od časného dopoledne a v poledne už míval na kontě osm škopků a nějakého toho frťana. A samozřejmě, všechno je podle něj špatný. Tak jsem se od jeho okolí dozvěděl, jak to sním ve skutečnosti je. On zpočátku míval zakázek dost. Jenomže pracoval podle svého klasického scénáře. Ráno přišel k zákazníkovi na opravu, tam mu rozdělal vodovod, nechal to být, řekl, že si musí dojít pro nějaký náhradní díl a za hodinu je zpátky. Samozřejmě, že zapadl do první putyky, a už se nevrátil. Je logické, že si jej lidé přestali zvát. To by udělal každý rozumný člověk.

A podobné exoty znám i z od nás z Budějc. Obecně je spojuje odpor k očkování proti covidu, podpora Putina, nyní samozřejmě odmítání špičkových amerických stíhaček F-35. Na druhé straně ovšem též neschopnost postarat se o vlastní život, flákačství, dluhy, exekuce. Prostě lempl, kam se podíváš a typický volič tomiookamurovské SPD.

Malíř pokojů v exekucích šíří proruské lži. Teď stojí před soudem za podporu genocidy - Aktuálně.cz (aktualne.cz)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 1.8.2022 15:37 | karma článku: 44,20 | přečteno: 10150x