Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J35a84n 27J65a79n58u32š15k90a

19. 7. 2020 10:07

v titulku chybi obvykla narazka na Rusko nebo komunisty

0 1
možnosti
JF

J94i35ř53í 40F80o67g25e48l

18. 7. 2020 12:07

Hlavně mi řekněte čím se Zdechovský nezaobírá a co zásadního vyřešil......

Mimochodem, my jsme na sousedy ohledy také moc nebrali když se pouštěl Temelín.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

R^

Bezohlednost vůči druhému člověku se stává běžná. Chybí nám úcta k druhému člověku. Se ztrátou úcty k Bohu se ztrácí úcta k člověku. Přestává být naším bratrem. Vzájemná láska je nahrazována bojem o moc. A pravda nám často jen překáží! To není dobrá situace! Co s tím?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Hlavně nepoužívat fráze a obecná hesla.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

U nás nejhlubší místo v ČR leží v povrchovém dole, Bílina. To, že by v přiléhajících obcí vysychaly prameny, třeba léčivé prameny, tak to rozhodně ne. Důl k přiléhá k Bílině, Mariánským Radčicím, Braňanům a k městu Duchcov. To, že by zde zvýšila prašnost, tak to také ne a už vůbec ne hlučnost. Důl Bílina, stejně jako důl v Polsku plní všechny ekologické limity, jinak by nedostal povolení k těžbě. Z naší strany se podle mě jedná o tak zvaný šprajc. Jestli si někdo myslí, že Poláci zastaví těžbu uhlí, když k těžbě získali po splnění všech ekologický podmínek souhlas k těžbě je hodně naivní, a že kvůli tomu odstaví elektrárnu.

0 0
možnosti
MS

Pokud vím, v blízkosti Karlových Varů a snad i dalších lázní jsou ložiska uhlí, ale netěží se právě kvůli ochraně pramenů. K problematice podzemní vody u dolu Turów by se měli vyjádřit geologové a hydrologové.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,61
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz