Dík za zveřejnění! Jsem rád, že konečně o těchto věcech již můžeme mluvit bez omezování! Ještě nedávno jsme byli nazýváni nositeli konspirativních teorií, i když jsme se opírali o reálné indikace a veřejné zprávy našich investigativních novinářů! Cenzúra ruských tajných služeb je v současnosti ponížena.

Foto

Pokud jde o to omezování, zatím se tady nevyskytlo. No uvidíme.

Foto

Také může za obezitu a globální oteplování. Za obezitu, protože je největší světový pěstitel pšenice a dodává ji hlavně do zemí, jejichž obyvatelé nemají peníze na zdravou stravu a přežírají se nezdravými uhlovodany. Za oteplování, protože ropu a plyn dodává do zemí, které kašlou na ekologii.

Foto

A taky může za to, že lidé z vašeho spolku už nejsou u vesla. Zatracenej Gorby, to vám neměl dělat.

VT

A nějaké důkazy jsou? Zatím o žádném nevím.

DR

A taky žádné nikdy neuvidíte, pouze to tradiční a dneska moderní slůvko "údajně".

Foto

Máte štěstí, že Rusko vůbec existuje. Jinak byste asi neměl o čem psát. Ale ano, samozřejmě, je to legrace. Ještě jsou tu dezoláti, odpůrci očkování, nacisté, komunisté a další antisystémoví zločinci.

JZ

On si každý může psát o čem chce. Doby, kdy strana a vláda nařizovaly, co se smí a nesmí, už naštěstí minuly.

Souhlas. Nechápu, jak někdo může současnému Rusku věřit. V jeho čele stojí psychopat s podporou většiny obyvatel, který nemá žádný soucit s národem, s nímž Rusko žilo dlouhá desetiletí ve společném státě. Nechá s klidným svědomím zabíjet civilisty, ničit civilní objekty a likvidovat jeho infrastrukturu. Když se takto chová k nejbližšímu národu, proč by měl brát ohledy na zbytek Evropy? Ta se bohužel nechala ukolébat spícím medvědem a teď sklízí ovoce. A náš stát bohužel taky. Nechali jsme si tady nalézt pochybné ruské existence a dovolili jim tady skupovat nemovitosti a podnikat. Ruské špinavé peníze nám nesmrděly. Bůhví, kolik je teď na našem území rezidentů, agentů ruských tajných služeb, s úkolem škodit našemu státu.

DR

Vy toho nechápete víc a nejste tady sám.

FL

Pokud by Rusové měli v úmyslu použit jaderné zbraně, nedávalo by smysl, aby podnikali tyhle ubohé diverzní akcičky. Takže pokud jsou za tím Rusové, je to dobrá zpráva

Foto

Když si spočítáte škody, těmito "akcičkami" vzniklé, asi byste je platit nechtěl.

Jejich účel je prostý: vnést do společnosti strach a nejistotu. A rozvrácená společnost se výborně ovládá.

MV

Jak všechny ty atentáty proti svobodě na světě to Rusko zvládne to je tedy záhadou

Nemusí to být ve světě. Stačí když opruzuje v Evropě.

  • Počet článků 3349
  • Celková karma 22,35
  • Průměrná čtenost 1799x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz