Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bernda Posselta znám osobně. Zeptám se ho na jeho názor v Augsburgu.

1 0
možnosti
DR

To jestli Zeman anebo kdokoli jiný dostane nebo nedostane nějaké vyznamenání je asi stejně důležité jako to, co budete mít dneska k večeři.

Koukám, že studnice Vašich námětů na blogy už se i bez některých zlých diskutujících, majících tu drzost Vám "dirigovat" o čem máte psát, kapacitně blíží nule.

4 4
možnosti
Foto

Zato Daníček toho vyplodil, že nestačí ani státní knihovna .

6 0
možnosti
AM

Pane Ziegler, vy teda lezete Němcům do pozadí velice aktivně.

4 9
možnosti
JZ

Zase nic nepochopil.

3 0
možnosti
MV

sám se vyznamenal...

11 0
možnosti
VR

Petr Lang (40) z Ostravy vyfasoval pětileté vězení za facku, kterou uštědřil pronásledovateli svých dcer Josefovi M. (†68). Ten po ní upadl na zem a zemřel. Dcery zavřeného muže napsaly žádost o milost prezidentu Miloši Zemanovi.

Školačkám přišla odpověď z Kanceláře prezidenta republiky ve kterém se píše, že bude případ předán ministerstvu spravedlnosti. Mimo jiné v něm úředník dívkám vysvětluje, že se občas nakupí problémy a samy mají pomoci mamince překonat období tak, že se budou učit. Inu, není milost jako milost a jak pro koho!

9 0
možnosti
JV

Zeman udělal v udělování milostí malou změnu - podmínil jeho udělení nejprve schválením ministrem spravedlnosti. Proto je ta zmínka o předání ministerstvu. Pavel jako jedno z prvních opatření tohle zase zrušil s tím, že si bude o milostech rozhodovat sám.

4 0
možnosti
Foto

Už v roce 2015 Zeman prohlásil, že pokud Mynář nebude mít prověrku na přísně tajné, tak jej odvolá. A nakonec pro něho v roce 2023 žádal abolici. Tak kdo koho vlastně řídil? Vypadá to, že Mynář Zemana (o Nejedlém nemluvě).

18 0
možnosti
JV

Že byl Zeman nositelem Řádu Bílého lva 10 let nikdo z vás netuší, že ne?

0 5
možnosti
JK

Dostal ho za to, že v jednom měsíci přišel do úřadu 2x střízlivý.

13 3
možnosti
JD

J35a66n 88D38o45u22š40e52k

14. 5. 2024 13:00

Já taky nějak nevím za co by měl vyznamenání dostat a stejně tak řada dalších. Se ty placky rozdávají jak housky na krámě.

1 0
možnosti
Foto

Udělení Řádu Bílého lva tomu, jehož jméno nechci vyslovit, by bylo degradací tohoto vyznamenání pro všechny jeho minulé, jsoucí i budoucí nositele. Jeho přínos pro naši vlast má záporné znaménko.

20 1
možnosti
JV

Víte, znalý Vodvářko, že v roce 1999 udělil Řád Bílého lva Václav Havel Michailu Gorbačovovi, bývalému prezidentovi SSSR a generálnímu tajemníkovi ÚV KSSS ?

6 5
možnosti
PK

Doufám že vývoj názorů pana Berndta je opravdový. Např. v r.2004 hlasoval proti vstupu ČR do EU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz