Antisemitismus v ruské režii je třeba zarazit!“

Mnozí Rusové nenávidí Židy, to je dlouhodobě známý fakt a nyní přibyl důkaz. Na pražském Náměstí Jiřího z Poděbrad se nedávno objevil nápis v ruštině Světu mír - Židům peníze s nenávistným protižidovským podtextem.

Není co řešit, důkaz antisemitismu ze strany ruského pisatele je více než jasný. Je fakt, že Rusko bylo vždy v každé své éře silně protižidovské. V carské éře vznikly ony neblaze  proslulé padělky - Protokoly sionských mudrců. Ty měly dokázat, že Židé mají nekalé úmysly, avšak v současnosti je jasné, že to byl pouze podvrh z dílny tehdejší carské tajné policie - ochranky. Tvrdilo se v něm, že Židé chtějí ovládnout svět a zničit své odpůrce, což byl vykonstruovaný nesmysl.

Bohužel hodně lidí v něj uvěřilo a mnozí sovětští komunističtí vůdcové v šíření těchto nesmyslů pokračovali. I Sovětský svaz byl silně antisemitským státem a pronásledování Židů v něm bylo na denním pořádku, což dokazují mimo jiné knihy Rusko plné křížů od Alexandra Jakovleva nebo Černá zem - Holocaust od špičkového amerického historika Timothyho Snydera.

V letech 1939 – 1941 v éře platnosti paktu Ribbentrop – Molotov, komunistické Rusko tehdy s krycím názvem SSSR vydávalo hitlerovskému Německu Židy a komunisty, kteří končili v koncentračních táborech. To je fakt doložitelný v mnoha historických knihách, například v díle německé antinacisticky Margaret Neumann Buberové Zajatkyní Stalina Hitlera. Autorka, která zažila komunistické gulagy i nacistické koncentráky, dokázala, že ty německé lágry byly proti těm sovětským ozdravovnou.  

Víme, kam protižidovská nenávist vedla, k plynovým komorám a milionům mrtvým. Proto nesmíme jakékoliv antisemitské výstřelky tolerovat, poněvadž by se mohl holocaust dočkat reprízy.

http://www.ztis.cz/rubrika/z-domova/clanek/neznamy-pachatel-zanechal-na-prazskem-namesti-jiriho-z-podebrad-antisemitsky-napis?fbclid=IwAR17TudE7ps9sVETylQHlnraLxtnwsbFMpV-qO95flwo738oQ63vDtD5nL8

 

 

Autor: Jan Ziegler | úterý 25.6.2019 18:18 | karma článku: 25,19 | přečteno: 928x