Aeronet klesl na úroveň nacistického Árijského boje

Jsem ctitel svobody projevu a nikomu ji neberu. Ovšem to, co předvedl tento proruský web Aeronet, dokazuje, že si označení dezinformační zaslouží právem. Nehorázný antižidovský výpad je mimořádně odporný.

„Za „masakrem v Rotschildově Ostravě“ stojí židovský klan a ministr vnitra Jan Hamáček o něm věděl už měsíc předem, tvrdí článek publikovaný na serveru Aeronet. Neštěstí v ostravské nemocnici, při kterém zemřelo sedm lidí, je údajně projevem války mezi Židy,“ uvedl zpravodajský server www.seznamzpravy.cz.

Aeronet je stejné zlo jako nacistické plátky neblahé paměti, které stejným stylem štvaly proti Židům. Zmíněná zpráva je lživá od začátku do konce. Nelze se tedy divit, že na sociálních sítích je mezi lidmi z tohoto hnusu velké pobouření a hlasy žádající zákaz Aeronetu nejsou ojedinělé. Já nejsem příznivec zákazu médií, ale v tomhle případě váhám. Určitě by nebylo od věcí odstřihnout tenhle obskurní web od inzerce a reklam a zbavit jej tak podstatné části příjmů.

Toto je antisemitismus nejhrubšího zrna. Takhle nějak začínala hilsneriáda, kdy byli Židé obviňování z rituálních vražd křesťanských panen a na základě této pověry byl málem popraven nevinný člověk Leopold Hilsner. Protižidovské výpady se ve třicátých letech minulého století stupňovaly v celé Evropě a vrcholu dosáhly v nacistickém Německu. Výsledkem bylo šest milionů zavražděných Židů v rámci holocaustu. Už z toho důvodu jsou takové antisemitské výpady nepřijatelné a nebezpečné.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/utok-v-ostrave-je-spiknuti-zidu-napsal-server-lzi-na-internetu-proveri-policie-85199?dop-ab-variant=100&seq-no=1&source=hp&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=FlPrtcczYAE-201912181157&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null&fbclid=IwAR0ehbBWBlqD6MtGXh55mJKyRIyAViVessgWyGgfqSzuJDvVfse-vXMhbPY

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 19.12.2019 16:25 | karma článku: 31,42 | přečteno: 1291x