Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

No a? Když na to nemám, tak sedím doma nebo jdu do hospody. V Praze na letišti taky stálo před 15 lety kafe 110Kč a nic jste s tím nenadělali. Na koncertu U2 na Strahově v r.97 vám u vstupu sebrali veškerý pití a pak vám půl litru vody prodávali za 50 Kč.

1 0
možnosti

Souhlas. Mistrovství světa je tak výjimečná událost, že to opravňuje i výjimečné ceny. Když už se člověk rozhodne vrazit do vstupného a případného ubytování nemalé peníze, neměl by řešit cenu občerstvení. Je to podobné, jako když je člověk na dovolené v zahraničí, taky tam cenu piva neřeší (já tedy určitě ne).

2 0
možnosti
Foto

Jo, jo, cena je prý pro Čechy a hlavně Prahůny přiměřená a ještě je možné si u toho zpívat "žízeň je veliká, život mi utíká". Brm, brm.

0 0
možnosti
DR

Když je někdo ochotný ty předražené peníze za to dát, tak beze všeho, jsou to jeho peníze. Já k nim nepatřím, takže nechám být. O možnosti platby pouze těmi hloupými kartami nemluvě.

0 0
možnosti

Proč hloupými? Je to jeden z nejlepších "výdobytků" moderní doby.

1 0
možnosti
JK

k poměru k našim výdělkům to opravdu přměřené není. Za 110 kč mám v Ostravě dvě plzně. 100% zdražení je opravdu hodně.

1 0
možnosti
MK

Emotivnímu hodnocení cen se vyhýbám. Vždy se rozhoduji podle toho, zda je pro mě cena akceptovatelná. Když mi zboží za tu cenu stojí, jdu do toho.

A škrti a škudlilové zcela jistě tyto ceny hodnotit nebudou. Už jen ceny vstupenek jsou zajisté v rozporu s jejich životní strategií.

0 0
možnosti
JR

J55a24n 50R56á62ž

15. 5. 2024 16:35

Výrok v blogu "Nicméně půllitr místního piva vyšel v přepočtu podle současného kursu zhruba na 343 korun a já to vůbec neřešil" mi připomněl slavné Paroubkovo machrování: "Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?“

Hodně pitomé!

6 3
možnosti
JV

J70a40n 47V84ě67r29n57ý

15. 5. 2024 15:04

"když mám na pivo chuť, tak si ho koupím bez ohledu na cenu" - Se mi líbí jak v myslích pravicových fašistů existuje trh jenom k tomu aby se mohli povyšovat nad socky. Jasně skutečný kapitalismus je to jenom, když se nedívám na ceny... panebože

0 4
možnosti
Foto

Není to přiměřená cena, je to zlodějina.

1 0
možnosti
Foto

Pak že za Komančů nebylo lépe.

0 6
možnosti
PB

Nebylo ani náhodou. Tak leda nomenklaturním komunistům.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz