Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Pro začátek doporučuji upustit od dodatku " jako blb" a nenavazovat nutně oční kontakt s cizími lidmi. Máte krásný úsměv, já myslím, že když budete opravdu chtít, naučíte se ho brzy používat tak, že na něj budete muset mít zbrojní pas ;-)

1 1
možnosti
Foto

Seděl jsem v autobuse, byl hezký den a já měl dobrou náladu, usmíval jsem se na lidi a to až do doby, kdy v autobusu zazněl hlas, podívejte se na toho dementa, jak se blbě tlemí. To jsou šťastní lidi.

0 0
možnosti
PF

P47e95t90r 57F40o78j36t62í89k

30. 4. 2013 20:32

Ono nestačí, že se na nás takto usmívají z obrazovek naši zákonodárci. Vidět to ještě v dopravním prostředku :-)

Oni se ti spolucestující asi báli, že na ně chystáte nějakou kulišárnu. Dneska je každý obezřetný...

Ale nebudu kritizovat, díkybohu za každý takový pokus.

0 0
možnosti
RK

Včera jsem potkal něco podobného. Šikovná děvčica, jejíž pejsek položil šišku na trávník kde si většinou hrajou děcka. Na výzvu, ať si ten výtvor odnese domů mi se širokým úsměvem sdělila, že její maličký má zácpu a tudíž nic nedělá. Na druhý dotaz, kde že to bydlí, že jí to doručím domů s dalším úsměvem oznámila, že tu bydlí tepve krátce a ještě neví, kde to přesně je.

Nemáte nějaké řešení?

0 1
možnosti
Foto

Usmívám se celý život, prakticky na každého, koho potkám, ale samozřejmě přiměřeně. Je to fajn, lidé často oplácejí stejně. Vřele doporučuji, časem si zvyknete a popisované obtíže odpadnou.

4 0
možnosti
LH

Paní Ženíšková, ono je vidět kdy se človék směje na " objednávku" nebo když se usmívá proto že mu je hezky, třeba proto že je hezký den, složil zkoušku, něco se mu povedlo, prostě proto že má k úsměvu důvod.

5 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova