Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidi co jenom koukaj mi nevaděj - většinou si čtu knížku a ti, co posuzujou můj lak na nehtech a sladění oblečení mi jsou vcelku šumák. Opravdu hodně mi vaděj lidi, co maj hypermoderní mobil a nabyli přesvědčení, že jejich hudba je přece nejvíc cool a všichni můžem bejt rádi, když nám tu cestu tramvají poslechem zpříjemní. 

Případně lidi se sluchátkama za tři pětky, který plněj spíš funkci reproduktoru než sluchátek. Jednak nechápu, jak je možný, že jim to není blbý, a jednak nechápu, že je to vlastně baví. 

Popravdě řečeno ale při setkání s těmito existencemi zcela vážně uvažuju o možnosti vyrvat mobil z ruky, vypnout a vrátit, protože mám zkušenosti s tím, že žádost o ztišení většinou nezabírá.

2 0
možnosti
Foto

Dle vašeho textu bych odhadoval, že největším šmírákem v MHD jste vy. Kdybyste bedlivě nesledovala spolucestující, logicky by vaše písání nemohlo vzniknout...

4 0
možnosti
JP

J25a46n 83P46o29l30á96k

10. 4. 2013 11:57

A sakra, ono jde poznat, když někoho šmíruju přes okno (žádná ruka v kapse)? Jinak jsem šmírák uhýbací, ale celkem nenápadný :-)

1 0
možnosti
JH

Já ve vašem výčtu nejsem. Nastoupím do MHD, přemýšlím nad cílem svojí cesty, zvažuju různý situace, který můžou nastat. Kdyby se vedle mě postavil Frankenstein, tak o tom nevím.

Introvertní ichtyl - podle mého pojmosloví, ten vám tam chybí...:-)

1 0
možnosti

I93v83o 79Ž10á23č17e27k

10. 4. 2013 11:06

A do které skupiny patříte vy? Aha, vy jste vlastně ten jediný "normální cestující", že?

2 0
možnosti
KK

Pokud foto nekecá, tak je podskupina žena a soudě podle článku, vejde se i do čumil ;-) a možná i čtenář.

2 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova