Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takových více :) Aneb je super, že se paní ozvala a jenom na to nekoukala a neříkala si, že jí ten hulvátskej kluk může vlastně bejt ukradenej...

Bohužel je to teď taková česká móda, dělat věci, co se dělat nemají, a když na to někdo upozorní, vysmát se mu nebo být agresivní a ještě si myslet něco ve smyslu "No já jsem ale borec, že jsem tu krávu/kreténa tak pěkně setřel!." A přitom kdyby se za toho, kdo na to upozorní, třeba v MHD postavili i ostatní cestující, bylo by to třeba i úplně jinak...

2 0
možnosti
Foto

P53e54t79r 45H82a25n43n96i64g

10. 5. 2013 16:41

Super. A jak tady někdo mravokárně dodává, že měla říct zdovolením, to řekla. Paní přisuzuji velkou karmu, jen škoda, že se staré babičky s berlemi nezastala blogerka. Čili karma pro razantní paní.

2 0
možnosti
ZZ

Představila jsem si to živě a v barvách. ;-D;-D;-D R^

0 0
možnosti
MP

řekněte mi mravokárci. to nikdo neuměl tomu klukovi prostě slušně říci ZDOVOLENIM ?  Nejak jsem to s toho příéběhu nepostřehl. Vidím jen dva stupně chhování.. frustrované syčení si pod vousy,   a potom moralizující útok na druhého.  Nemusí to být hovado ,stačí jen že si to neuvědomí ..   A jestli si lidé nedovedou zjednat svoje obyčejným a zdvořilým postupem, lepší to nebude.

1 8
možnosti
JG

J78i71ř46í 42G94i81e53s19l

10. 5. 2013 8:15

Nepostřehl jste jednu věc. Cituji z článku: "Takže o to víc mě udivila reakce mladíka, který se ještě pohodlněji usadil v sedačce a divně se chechtal."

Pokud to bylo tak, jak to líčí autorka, osobně bych se styděl ještě celý den, že jsem si neuvědomil, že překážím.

5 1
možnosti
PJ

Šikovná babča! :-)R^;-D

5 0
možnosti
ZS

Konečně něco příjemného ke čtení ;-DR^. Těším na část II.

7 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova