Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Naprosto stejne pocity jsem prozivala, kdyz jsem tam letos delsi dobu pobyvala. O tom, ze muzeme potkat medveda jsme se dozvedeli, az kdyz jsme vysli z narodniho parku.;-D A souhlasim s Vami. Uzasni lide, uzasna zemR^

1 0
možnosti
PN

To se čte krásně. To mládí a radost ze života a cestování. Poté, co člověk služebně jezdí desítku let po celém světě si takovéto věci už člověk nějak neumí vychutnat. Ano, před 30ti lety bych se při takovém výletu asi cítil podobně. Dneska by mne asi zachvátila deprese. Panebože Amerika a ještě západní pobřeží. Deset a víc hodin transoceánského letu. Prohlídky jestli nejsem terorista, rengeny, čekání na kufr a sázka vyjede/nevyjede. Jinak západní pobřeží je nádhera, počítám, že slečna projede spíše některé z úžasných přírodních parků co tam jsou. Mount Rainier bych rád taky někdy viděl. Já byl něco přes půl roku kousíček víc na severu. Banff, Jasper, Glaciers, vůbec nádherná jezera British Columbie, Vancover. Na stát Washington a Seattle bych se taky někdy podíval, v Seatlu znám jenom letištní transit.

Pište slečno. A uchovejte si kouzlo mládí a nadšení jak dlouho to půjde.

0 0
možnosti
JR

J95a93r41a 16R66a70n69k

21. 8. 2013 2:02

Tak ja se na Vas asi divam pres more, jsem na Vancouver Island a Olympijske hory vidim z okna. Cele zapadni pobrezi je prekrasne, na kontroly celniku si clovek zvykne, uz nemrmlam;-)

0 0
možnosti

Jenom tak, pro radost: První, co jsem já na podobné cestě lesem potkal, byl přejetý skunk. I po třech týdnech se to místo dalo spolehlivě identifikovat.

0 0
možnosti
JR

J62a29r93a 65R66a15n81k

21. 8. 2013 2:03

Ke mne se zatim dobyvaji okny pouze myvalove, ale namnozili se nam srnci a lezou uz i ve stredu mesta do obchodu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova